un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A început Xiaomi Mi Fan Festival cu oferte bune (inclusiv aspiratoare Roborock)

15 Apr 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

Producătorii chinezi se bat între ei în oferte.

Huawei a anunțat de ceva vreme că în luna aprilie (poate chiar în curând pe 18 aprilie) va deschide propriul magazin online la huaweistore.ro. Sunt deja niște vouchere de luat pentru înscrierea la NL șamd, am văzut și teasing la diverse oferte precum cea de mai jos pentru un cântar inteligent.

Imediat după aceea, Xiaomi a anunțat ceva numit Mi Fan Festival în România. Începe astăzi, teoretic la ora 15, practic la ce oră vor magazinele care vor vinde produsele la oferte. Ține până pe 5 mai.

Mai multe magazine vor avea oferte, inclusiv eMAG, PC Garage, evoMAG, Flanco, Altex și mi-home.ro

First things first: cu codul SMARTMFF3 pe mi-home.ro, puteți cumpăra un cântar Mi Smart Scale 2 cu doar 1 leu. Valabil până la ora 16. Nu știu dacă sunt alte condiții, dar asta s-a zis pe streamul de pe youtube. RIP site! Update: cică ar merge și SMARTMFF2, probabil și SMARTMFF1.

Eu am diverse gadgeturi Xiaomi. Dacă vă interesează un robot aspirator Roborock, citiți review-ul lui Roborock S5 și diferențele între diversele modele Roborock. O ofertă bună este S6 Pure la evoMAG pentru 1.829 lei, dar și mai bună mi se pare cea la S5 Max la 2.123 lei.

Umidificatorul de aer este mișto. În fiecare zi, după ce aerisesc, am 25-30% umiditatea relativă din casă, iar umidificatorul (am două acum) o ridică din nou spre 45% și mai mult, cât ar fi confortabil și sănătos. 200 lei la PC Garage.

Senzorii de temperatură și umiditate sunt utili. I-am comparat recent cu un aparat de măsură mai de soi și s-a dovedit că măsoară și ei cu precizie foarte bună interiorul casei.

Cablurile cu capăt dual microUSB și USB-C sunt utile și ele, dacă aveți si aparate cu mufe mai vechi. Eu iau un singur încărcător de priză și un astfel de cablu în deplasări, că încarc orice. Am în total 4 astfel de cabluri, două scurte și două lungi.

Priza inteligentă are un preț bun (PC Garage, eMAG). Pe aceasta nu o am, dar aș cumpăra in viitor pentru că folosesc deja aplicația Mi Home și deci am interesul să adun într-un singur loc dispozitivele smart.

Brățara Mi Band 5 costă 109 lei, cel mai mic preț din ultima vreme.

Cântarul Mi Body Composition Scale 2 l-am testat și eu și funcționează cum trebuie (review). Costă 80 de lei, preț la care chiar merită un cântar inteligent în locul unuia clasic (eMAG, PC Garage). Teoretic acel Huawei Scale 3 va fi mai ieftin, dacă vreți să așteptați lansarea sa.

Mi Powerbank 3 de 10.000 mAh este o baterie externă cu încărcare rapidă pe intrare și pe ieșire, adică se încarcă și ea rapid de la priză.

În ce privește telefoanele mobile, recent mi-a plăcut Xiaomi Mi 10T Pro, l-am numit flagship la preț decent. Acum este și mai ieftin (eMAG). Dacă vreți unul foarte ieftin, Redmi Note 9 Pro începe de la 1.020 lei (eMAG), iar varianta cu 128 GB stocare internă este 1.200 lei.

Routerul AX3600, care-i cel mai rapid din ce-am testat eu până acum, are astăzi o reducere de preț (PC Garage). A fost performant nu doar pe Wi-Fi 6, ci și pe Wi-Fi 5 (850 Mbps pe wireless, parcă), deci este o unitate foarte bună acum, dar și pentru tranziția în viitor la Wi-Fi 6.

Feriți-vă de dispozitivele smart home cu zigbee, în afara cazului în care știți ce faceți. Acelea de obicei necesită un hub și trebuie analizată întreaga soluție disponibilă.

    19 comentarii

  1. Codul voucherului dvs. nu este valid: SMARTMFF3

    Deci nu :)

      (Citează)

  2. mi-home.ro e o comedie. M-as fi asteptat de la ei sa aiba un configurator de smart home unde iti poti adauga tu tot ce crezi ca ai nevoie, la final iti face pretul si vezi mai departe. Evident toate selectiile sa fie compatibile, etc. Mai mereu(ca si astazi) au fost aceleasi produse mai ieftine la altex, emag sau alte magazine.

      (Citează)

  3. Au fost mai multe coduri a câte 50 de bucăți per cod, de la STARTMFF3 până la STARTMFF1. Codurile au fost furnizate pe parcursul live-ului de pe YT. Mi se pare amuzant cum aici s-a pus un cod greșit, aruncat așa fără explicații, daca tot se pune un comunicat de presă, măcar să fie complet..

      (Citează)

  4. Huawei mai are vreun telefon cu servicii google?

      (Citează)

  5. S5 Max la 2.123 lei, asta sper sa fie o gluma. Am comandat de pe AliExpress la 1470 lei. Produsul a fost livrat din Polonia in 3 zile prin DHL si am garantie 3 ani la el (trimit ei orice piese se strica gratis). Eu sunt ok cu asta.

    Daca imi aduc aminte bine, de BF la emag a fost pe la 1550 Lei si acum modelul negru, tot pe eMAG este 1947 Lei.

      (Citează)

  6. Restul de diapozitive smart, lumini etc nu sunt pe stoc

      (Citează)

  7. De Redmi Note 10 Pro ce se mai aude? Trebuia sa apara la vanzare de luna trecuta conform comunicatelor oficiale.

      (Citează)

  8. Mda, as fi luat cantarul la 1 leu… n-am fost pe faza.

      (Citează)

  9. De ce sa ne ferim de environmentul cu Zigbee? Am comandat o gramada de chestii (plafoniera smart, becuri smart, priza smart, senzori usi, senzori prezenta, senzori temperatura, hub gateway, aspirator roborock, purificator aer), toate de pe PC Garage.
    Absolut toate functioneaza perfect in aplicatia Mi Home, fara nicio o problema. Cu tot felul de scenarii de automatizare.
    Mi happy :)

      (Citează)

  10. Astea sunt reduceri? :)))) e prețul normal cu puțin marketing de ‘eveniment’

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus