un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Tech7 2×02 – BF, retragerea Yango, Dacia Spring și noile iPhone 12

17 Oct 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Pentru mine, cele mai importante știri ale săptămânii au fost anunțarea Black Friday pe 13 noiembrie, ieșirea Yango din România și, mai pe larg, noua Dacia Spring electrică și noile iPhone 12. A fost o săptămână plină, credeam că doar iPhone 12 va fi inițial în acest episod.

Am explicat pe rând ce mi-a plăcut și ce nu la fiecare.

Video:

Susține-mă cu un Subscribe:

Audio găsiți pe Spotify, Apple Podcasts, Podbean, Google Podcasts, Anchor.fm și altele. Câteva embeds:

Spotify:

Podbean:

  11 comentarii

 1. E amuzant cum în România, cineva anunță în fiecare an pe ce dată va fi Black Friday. Știu, dacă ar fi când e normal să fie, vine 1 Decembrie, blabla. Dar tot e amuzant.

    (Citează)

 2. 1. Black friday la emag pe 13 noiembrie, sa zicem.

  2. Yango, nu-i pasa nimanui nici de ce au venit, nici ce au facut, nici dece au plecat.

  3. Dacia spring, daca pretul pentru o echipare medie o sa fie sub 20k si range-ul real peste 200km eu zic ca o sa fie hit.
  Portul de incarcare in botul masinii pentru ca atunci cand faci accident sa fii sigur ca costa cat masina reparatia.
  Doar 3 ani garantie, teoretic electricele sunt mai fiabile, trebuia 5.
  Doar 40 de cai, si cuplu ? cat e cuplu ?

    (Citează)

 3. Aveti idee cand o sa se dea drumul la precomenzi pentru iphone 12 pro in Romania?(precomenzile oficiale)

    (Citează)

 4. eMAG.ro nu e în stare să copieze nimic corect, BF este ultima zi a lunii noiembrie. Plus prostia evidentă: vineri 13. De ce? Oamenii își primesc majoritar salariul la sfârșitul lunii. Deci la mijlocul lunii nu au lichidățile pe care le au sfârșitul lunii.

  Yango, ca orice e rusesc, poate să moară in beznă.

  Dacia Spring e drăguță in teorie, in practică autonomia este 70% din ce aberează departamentul de marketing. 125km/h înseamnă că nu vei putea primi niciodată amendă pentru viteză pe autostradă. Cu 240kg de pasageri și bagaje ce viteză maximă are? Ce autonomie are cu aceeași încărcare?

    (Citează)

 5. Data de 13 nu e cea mai buna. E fix inainte de multe salarii. Bine, eu am luat de multe ori pe care de credit in rate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus