blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Câteva articole interesante de citit astăzi – 14 aprilie 2019

14 Apr 2019  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

După o lovitură la cap, un om a căpătat un talent pentru matematică. A dezvoltat și OCD, teamă de microbi, a început să vadă diferit totul șamd. Evitați loviturile la cap, aș zice eu.

Despre Scooter Braun. Managerul care l-a făcut pe Bieber un cântăreț de succes, dar și hituri precum Gangnam Style, Despacito și altele.

Un blogger din China a fost amendat 30.000 de dolari pentru că a criticat niște clădiri proiectate de Zaha Hadid. Nu te iei de doamna arhitect, că nu degeaba este “dame”.

Președintele Sudanului a fost înlăturat de la putere după 30 de ani de dictatură. Este acuzat de genocid în Darfur. A fost înlăturat după proteste de amploare, dar să vedem cine va veni în locul său. Imaginea unei femei urcate pe o mașină, mobilizând mulțimea, a devenit deja emblematică și puteți citi un articol despre ea.

O istorie a pornografiei pe Internet. Cum a apărut, cum a fost foarte aproape de interzicere totală atunci când Internetul încă se dezvolta și diverși parlamentari nu doreau ca acest nou mediu să fie viciat de astfel de chestiuni, cum au făcut unii milioane doar din linkuri.

O femeie avea patru albine în ochi, care se hrăneau cu lacrimile ei.

Procesul de producție al pungilor reciclabile consumă și poluează mult. Adică nu sunt mult mai bune decât cele de plastic. Efectele nocive sunt diferite de ale plasticului și parcă mai ușor de corectat, dar concluzia este că we’re fucked either way.

Ironie: cei care cercetează OZN-urile și diverse teorii ale conspirației nu știu în cine să mai aibă încredere.

Un rus a modificat contractul primit de la bancă. Cei de la bancă l-au semnat fără să-l verifice. Un judecător a decis în favoarea clientului, care acum are condiții bancare foarte bune.

Un pui de Akita:

Kita puppy swimming in the air

Formula 1 astăzi: China, ora 9:10 a României, cursa cu numărul 1.000.

  14 comentarii

 1. Stirea cu bloggerul amendat pentru ca a zis nasoale de Feng Shui ul unor cladiri, e de tot rahatul. Dar na, China. Macar a scapat de puscarie.

    (Citează)

 2. Hei, de dai linkuri dupa paywall… Macar noteaza-le sa nu ma mai deranjez.

    (Citează)

 3. O melodie faină de Mădălina Pavăl – https://www.youtube.com/watch?v=m18juQPNeFI

    (Citează)

 4. Aia cu rusu e din 2013. Douamiitreispe.

    (Citează)

  • Si a luat parnaie sau nu? ca in articol a ramas in coada de peste.

     (Citează)

  • Parnaie? De ce? Contractul e legea partilor. Aia de la banca au semnat. A cazut la pace cu ei, i-au dat o suma frumusica si un card de cumparaturi cu 30% din banii cheltuiti inapoi. The end

     (Citează)

  • In ultimul paragraf zicea ca directorul bancii l-a dat in judecata pentru frauda. Asa am citit in articolul ala.
   Am cautat pe net. Au ajuns la o intelegere pana la urma.

     (Citează)

 5. Pentru pungi soluția este simplă. Am cumpărat de mai bine de 1 an 2 sacoșe mari de plastic la 5 lei pe care le refolosesc de fiecare dată. Scot cumpărăturile și am grijă să le pun înapoi în portbagaj și asta e tot. Până acum nici nu dau semne de uzură și sunt mult mai rezistente față de cele de plastic care se tăiau ușor în colțurile ambalajelor.

    (Citează)

  • Asa fac si eu. Am in portbagaj o sacosa din plastic in care le tin pe toate. Am vreo 10 , cred ca au 5-6 ani de cand le-am cumparat si inca pot fi folosite fara probleme.

     (Citează)

 6. multe pungi se folosesc la legume si fructe….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus