un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

BMW pregătește X7 și seria 8

20 Jan 2017  ·

AUTO  ·

10 comentarii

X7 va fi un SUV de dimensiuni mari, gândit în special pentru piața americană. Mașinile din clipul de mai jos sunt camuflate, dar puteți vedea că X7 este o mașină mare, cu o grilă frontală impunătoare, un fel de seria 7 sub formă de SUV.

Mașinile mari sunt la mare căutare și la noi, așa că sigur îl vom vedea și pe aici. În fond, dacă Bentayga a apărut așa rapid pe străzile noastre, X7 își găsește și el locul în parcarea cuiva, deși s-ar putea să coste peste 120.000 de euro, probabil spre 170.000 de euro în echiparea de top.

Iată o imagine render de la bmwblog:

Seria 8 este o revenire la un model mai vechi, întrerupt din producție acum vreo 20 de ani. Generația de atunci avea faruri escamotabile și câteva exemplare puteau fi văzute prin România, dar au dispărut de pe străzi probabil din cauza impozitelor și costurilor.

Noul seria 8 va fi un seria 6 mai mare, ceea ce pare greu de crezut, că mie actualele 6xx mi se par destul de mari oricum. Seria 8 va fi probabil varianta coupe sau decapotabilă a seriei 7, așa cum și Mercedes are un clasa S decapotabil, de mare lux.

Partea frontală s-ar putea să semene cu acest concept BMW. Bijuterii pe roți, ce să zic altceva…

Iată imagini render de la Car and Driver:

Citiți și: testdrive-uri cu mașini BMW: seria 7 750Ld, i8 hibrid, 330e.

Nu că acum sunteți curioși ce mașini poate inventa și Audi pe baza modelului A8?

sursă clipuri: Road and Track.

    10 comentarii

  1. Abia aștept că una d-asta să ocupe cate 2-3 locuri de parcare prin străzile/hipermarketurile/mallurile din București.

      (Citează)

  2. Eu inca astept seriile 3,5 / 4,5 / 5,5 / 7,5 etc…

      (Citează)

  3. ce faci, iti iei bmw?

      (Citează)

  4. Q8 imi pare mie o masina frumoasa. :)

      (Citează)

  5. lipseste seria 0 si seria 9, oare nu au de gand nimic pentru x2 ?
    Pot termina cu X-urile, trec la Z si apoi pot ajunge lejer la W, apoi pot incepe de la litera A.

      (Citează)

    • Zero nu dă bine :P
      X2 cred că ar fi prea mic. La dimensiunile alea deja concurezi cu producătorii non-premium și nu cred că are rost să te bați cu Captur, Ecosport șamd.

      Z au deja, nu uita. Au M, au i. Când or apărea mașinile full auto, probabil va fi o literă nouă și pentru ele.

        (Citează)

  6. BMW-ul X7 are un look destul de agresiv. Abia astept sa-l vedem lansat oficial.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus