un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încă o rundă de oferte

8 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

Alte oferte bune de weekend pe la principalele magazine online. Pe toate cele eMAG le găsiți AICI, mai jos ce m-a atras pe mine:

lg_g_pad_10Tableta LG G Pad de 8,3 inchi  – 1.299 lei redus de la 1.449 lei
Un model excelent, are ecran superb, procesor rapid, este subțire și elegantă. Citiți review-ul meu pentru alte detalii. Primești cadou și o husă.

Cutia noului Nexus 7Tableta Nexus 7 2013 costă în continuare 998 lei la PC Garage, redusă de la 1.199 lei. Am review și la aceasta.

lenovo_yoga_tablet_01Tableta Lenovo Yoga de 10 inchi, cu 3G – 1.349 lei redus de la 1.599 lei.
Yoga este tableta aceea cu o formă ergonomică foarte plăcută, iar modelul redus are și 3G. Citiți review-ul meu pentru detalii.

acer_aspire_s3Ultrabook Acer Aspire S3 – 2.099 lei redus de la 2.599 lei
Are doar procesor Core i3. Ai însă 4 GB memorie RAM, ecran de 13 inchi, 500 GB pe hard-disk, totul în 1,36 kilograme și 17 mm grosime. Nu-i foarte rapid, dar este ultraportabil și are o reducere bună.

asus_s301lpUltrabook Asus S301LP – 3.699 lei redus de la 4.099 lei.
Core i7 de ultimă generație, 8 GB memorie RAM, 1 TB stocare pe hard-disk, ecran de 13 inchi, placă ATI Radeon. Are 1,8 kg, este la limita dintre laptop și ultrabook, pe la alte magazine este un pic mai scump.

sevensins_babydollLenjerii, cămăși, babydoll-uri sexy pentru Sf Valentin – la sevensins.ro, un site de unde diverși cititori au comandat și au fost mulțumiți. Nu dăm detalii :D
Acum sunt ofertele lor bune pentru Sf Valentin. Cam NSFW site-ul.

dolce_gusto_piccoloNescafe Dolce Gusto Piccolo – 233 lei, reducere 40%
Eu din acesta am, am scris aici și aici.

    16 comentarii

  1. Reducerea reala pentru un Asus VivoBook – http://goo.gl/FC8MB7
    In rest – reduceri foarte bune

      (Citează)

  2. Aparatul de cafea e gratis in Carrefour Orhideea la 8 cutii de pastile cumparate

      (Citează)

  3. One does not simply recommend products without affiliate links.
    Just kidding :)

      (Citează)

    • @Florin Andrei: lasă, că-ți spun produsul, prețul redus și prețul inițial. E o mare diferență între linkul afiliat de la mine și alte linkuri unde trebuie să dai click ca să vezi prețurile. La mine ești direct informat, dai click dacă vrei să vezi cu ochii tăi.

        (Citează)

    • @Claudiu: Surface nu cred că vei vedea oficial la noi, așa că dacă nu-ți aduci cumva de afară, orienteză-te spre Vivotab sau spre noul Asus T100, despre care în curând voi publica și eu un review.

        (Citează)

  4. Da, ziceam asa de chestie in sensul in care rog pe cineva sa imi aduca de acolo. La 500 de dolari + vreo 100 o tastatura e prea moca, chiar daca nu am neaparat nevoie de asa ceva :D
    De Asus T100 stiu, e interesant, am inteles ca noile Atom Bay Trail sunt chiar decente, astept sa vad si reviewul tau :)

      (Citează)

  5. @nwradu era doar o aluzie la imagina featured si faptul ca lumea are ceva cu link-urile de afiliat. Singurele link-uri afiliat pe care nu le suport sunt alea puse cu bit.ly si fara detalii (care te obliga sa dai click). Si eu pun link-uri afiliat.

      (Citează)

  6. imaginea*

      (Citează)

  7. @Vlad, este gratis la 8 cutii????? Cutiile au prețul normal (adică 21-22 de lei, cât dau eu acum pe ele), sau au triplat cei de la Carrefour prețul? Întreb de curiozitate, oricum comand multe cutii de Nescafe și aș fi interesată să am un aparat de backup. Ai vreun link? Asta ca să nu merg mâine dimineață degeaba al Carrefour… Merci anticipat!

      (Citează)

    • M-am uitat și eu în catalogul Carrefour și n-am văzut oferta.

      Totuși, în Carrefour băgaseră încă un aparat Dolce Gusto, asemănător cu Piccolo dar cu un aspect mai simplu. Nu-i mai țin minte numele și pe site-ul oficial nu apare.

        (Citează)

  8. Am fost eu azi si am luat un espressor din Militari care se pare ca era singurul loc in care se mai gasea. Cutiile au pretul de 21 de lei.

    Pe surse, am aflat ca s-au mai detasat cateva bucati din Berceni (care ar fi fost o alternativa) spre Orhideea, unde se dadusera ca painea calda cateva sute de espresoare numai sambata.

      (Citează)

  9. Asus Vivobook mi se pare un produs foarte bun cu o hibă enormă: ecranul! Nu mai avansează deloc în rezoluție dincolo de 1366 x 768. Celelalte calculatoare de la Asus care se vând fără sistem de operare mai au una: nu au suport oficial pentru Windows 7. Personal, cred despre Windows 8 și 8.1 că au fost concepute greșit din start. De ce aș pune pe un laptop (care nu are ecran tactil) un sistem de operare cu interfață mai degrabă concepută pentru tablete? Tipul ăsta a descoperit mai multe hibe (via zoso): http://big.lazyadmin.ro/2014/01/31/viitorul-pc-urilor/

      (Citează)

    • @Alx MAX: Windows 8 este foarte bun pe ecran tactil, iar când ai un astfel de laptop, se schimbă în bine treaba.

      În rest, cred că toate laptopurile îți pun la dispoziție drivere pentru Windows 7, m-ar mira să fie vreunul fără.

      Eu înțeleg de ce Microsoft a forțat Windows 8 pe toate PC-urile posibile, inclusiv pe cele fără ecran tactil: e singura metodă de a crește cota de piață. Altfel, foarte mulți ar fi rămas la Windows 7 din comoditate. Comoditatea asta nu aduce numai lucruri bune, de exemplu foarte mulți au rămas la Windows XP din același motiv. Mie îmi place interfața Metro din alte motive, mă mai scoate din browser, îmi aduce programe dedicate pentru diverse servicii, că m-am săturat să fac totul în browser.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus