un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Postere pentru Star Wars: Rebels

9 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Serialul de animație Clone Wars s-a terminat, dar poveștile în universul Star Wars continuă prin Rebels, un alt serial de desene animate pe care Disney îl va lansa la toamnă. Serialul are loc între Episodul 3 și Episodul 4, arătând ascensiunea Imperiului și probabil formarea alianței rebele.

Eu am primit cadou mini-posterele de mai jos (dimensiune originală aproximativ A5), făcute sub forma unor mesaje de propagandă ale imperiului, și vreau sa vi le arăt și vouă. M-am gândit să le scanez, poate că cineva vrea să le editeze într-un wallpaper sau ceva (sunt tocmai bune ca aspect pentru telefoanele mobile), dar până la urmă le-am găsit pe CNET ca fișiere.

Bonus pentru mine, am acum și un plic cu logo-ul imperial pe el.
plic_star_wars

Dacă vreți noutăți despre viitorul film de lung metraj Episodul 7, ce va fi lansat în decembrie 2015, are IGN destule. Am și două tricouri, cel de aici și cel de pe tu.ro

  5 comentarii

 1. Ala de la tu.ro ori e troll ori e facut gresit, nava aia e din Ster Trek, nu din Star Wars.

    (Citează)

 2. @ cartus Are you for real?

    (Citează)

 3. Prea subtilă ironia pentru cartuș. Sau nu e fan Star Wars.

  Foarte mișto posterele. Pentru cine e fan Star Wars, vă pot recomanda trei trilogii din EU ce merită citite.
  1. Trilogia Darth Bane – prima carte se numește Path of Destruction
  2. Trilogia Han Solo – prequel pentru evenimentele din episodul 4.
  3. Trilogia Thrawn (sau Moștenitorul Imperiului) – povestește despre evenimentele petrecute după episodul 6.

    (Citează)

 4. Au trecut sarbatorile de iarna dar poti gasi pe net modele A4 pentru figurine Star Wars de prins in brad

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus