un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Comunitate

10 Oct 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Când am scris articolul despre sosul Sriracha nu mă așteptam să-l și am pe masă două zile mai târziu, mulțumită informațiilor excelente primite de la voi. Mă așteptam, în cel mai bun caz, la ceva de genul “hmm, nu știam de sos, dacă îl găsești să-mi zici și mie”.

Este foarte mișto să faci parte dintr-o astfel de comunitate în care oamenii vor să se ajute între ei cu cât mai multe informații bune. Vă mulțumesc tuturor pentru asta.

srirachaCât despre sos, l-am comandat de pe site-ul ingrediente-mancare-chinezeasca.ro (unde mi l-a arătat Zooropa în comentarii), a costat 30 de lei plus încă 15 lei transportul în București și a sosit în două zile (update: am găsit apoi în Dragonul Roșu la 20 de lei sticla sau 24 lei sticlă și mai mare). Este ce trebuie, sticla era sigilată. Sosul e bun, picant mediu spre foarte iute (în funcție de gust) și cu o aromă interesantă, parcă un pic spre barbeque și un pic spre cele dulce-acrișor. Mi-a plăcut, mi-am pus din belșug peste niște burgeri făcuți în casă (ca aici) și voi mai lua în continuare. Abia aștept să-l pun și peste o shaorma la farfurie, peste pizza și nachos.

Sper să găsesc și o sursă mai ieftină, totuși.

Ca un sfat pentru cei cu respectivul site, dacă citesc vreodată acest articol: introduceți un sistem de verificare a comenzilor. Am dat comanda fără să-mi fac cont, am introdus adresa și cantitatea, am plătit ramburs la Fan Courier. Simplu și rapid. Dar dacă mă enervează cineva și comand 10 sosuri pe adresa lui, voi ambalați, facturați și puneți curierul la muncă pentru o păcăleală?

    6 comentarii

  1. intre timp multumita reclamei tale au mai crescut un pic pretul :))

      (Citează)

  2. Pe pagina produsului apare:

    “Preţul vanzare: 35 LEI ( Pentru neplătitor de TVA )”

    Adica sunt evazionisti si aplica TVA doar la vanzarile unde emit factura ?

    E cineva de la fisc pe aici ?

      (Citează)

  3. In Dragonul Rosu, cladirea mare cu scari rulante gasesti doua magazine cu ingrediente de genul. Nu bag mana in foc pentru sosul respectiv dar m-am uitat in trecere pe ingrediente-mancare-chinezeasca.ro si toate produsele cel mai probabil de acolo provin. Cel mai proabil au si sosul respectiv si o oferta mai bogata de condimente.

      (Citează)

  4. Mă voi duce în curând în Dragonul Roșu, să văd și eu acest loc legendar.

      (Citează)

  5. Am vazut weekend-ul asta in Paris, intamplator, sosul Sriracha pe rafturile unui matket la pretul 5.5 euro, acelasi gramaj.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus