un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Articole interesante citite astăzi 10 octombrie 2013

10 Oct 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Ştiam eu că nu greşesc când l-am trimis pe George la înaintare :)

    (Citează)

 2. S-ar putea sa nu fie cazul, insa Evolio, AllView &co. Nu doar rebranduiesc produse chinezesti, ci le comanda de acolo. Asta inseamna ca fabrica pune la bataie o forma generala pe care tu o poti modifica dupa preferinta, pentru costul potrivit. Pot diferi camerele, frecventele radio, ecranul etc.

  In cazul asta, tipul cu articolul este fie rauvoitor, fie dobitoc. Situatia se putea rezolva mult mai elegant cu un mail cu o intrebare, nu cu un atac pe facebook. Pe de alta parte si PRul lor a actionat prost.

    (Citează)

  • @Flo: nu chiar, comanda aceea nu le oferă multe grade de libertate. E ca la mașini, mai alegi culoare, niște dotări, dar dintr-o listă subțirică.
   De fapt, customizarea principală vine la interfață, iar un alt avantaj este că măcar mai lucrează niște români, mai se plătesc niște impozite aici etc.

     (Citează)

 3. Bine ca nu vrea fiecare cate un avion personal.

    (Citează)

 4. auzi, daca am ras la multe din glumele alea 50, asta ma face inginer? :D

    (Citează)

 5. @Flo Eu sunt “tipul cu articolul” si nu sunt nici rauvoitor, nici dobitoc. Legat de partea cu customizatul, nu stau chiar asa treburile. Legat de faptul ca se putea rezolva cu un email, sa nu crezi ca nu am incercat. Pe ambele teme daca vrei ptuem discuta mai pe detaliate daca doresti. Adresa mea de email este publica.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus