un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Timelapse din Rhodos

21 Sep 2013  ·

TURISM  ·

5 comentarii

Îmi este mult mai simplu să fac timelapse-uri cu GoPro Hero 3 pe care l-am cumpărat pentru a filma mașinile testate. Cel de mai jos este făcut din balconul camerei de hotel pe care am avut-o în Rhodos la apus și apoi la răsărit.

Apusul: o imagine la fiecare 30 de secunde între 18:29 și 20:15
Răsăritul: o imagine la fiecare 10 secunde între 6:20 și 7:46
GoPro Hero 3, 5 Mpx Wide, crop 16:9, corectare deformare, accelerare 25 fotografii/secundă.

Dacă vă uitați cu atenție, dimineață este unul care se duce în piscină și dă vreo 30 de lungimi de bazin. Nu eu, desigur.

  5 comentarii

 1. Cu ce soft ai factu filmuletul?

    (Citează)

 2. Pacat ca nu ai si o filmare centrata bazinele facute. Cred ca avea ceva conditie fizica.

    (Citează)

 3. De ce 25fps si nu 30 ??? Intreb ca eu folosesc 30 in general la filmari si nu stiu daca e cea mai buna optiune posibila.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus