un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii din drumul #aventuravivolis

21 Sep 2013  ·

TURISM  ·

8 comentarii

Câteva fotografii din #aventuravivolis. Ieri am decolat spre Paris, unde am avut de alergat prin oraș urmând câteva indicii. Mi-a plăcut vizita la castelul Vincennes și în parcurile din spatele său – dacă treceți prin Paris luați metroul 1 până la capătul Chateau Vincennes.

La 8 seara, cu două ore înainte de decolare, am aflat următoarea destinație: Bordeaux, unde n-am mai fost niciodată. Acolo sunt acum.
aventura_vivolis_7

Vivolis.ro este site-ul agenției de turism Ovi Travel și va reprezenta un portal pentru a găsi oferte bune pentru bilete de avion, city break-uri și excursii clasice. Au acum pe Facebook un concurs în care puteți câștiga și voi o astfel de aventură. Suntem ajutați aici și de Air France (wha, ce bine e să ai acces la un lounge business după 12 ore de mers pe jos) și de Orange România, fără roamingul cărora n-ați fi văzut aceste fotografii.

  8 comentarii

 1. daca nu era sponsorizat de AF aveai ocazia sa faci drumul cu mijlocul de transport cel mai logic pt distanta asta (TGV), e cu mult mai misto

    (Citează)

 2. si poate data viitoare stai si tu mai multe zile sa te mai scot la un corean ;)

    (Citează)

 3. Știi că de atunci tot caut un coreean pe același sistem și în București, dar nu există.

    (Citează)

 4. aduc eu un aragaz din ala mic, niste sos de soia, tu te ocupi de carne si rezolvam ;)

    (Citează)

 5. daca te trimiteau la Versailles sigur era aglomeratia mai mare, la Vincennes n-am ajuns dar din pozele tale pare super!

    (Citează)

  • @bogdan: Vincennes seamănă cu cele de pe Valea Loirei, nu-l pot compara cu Versailles. Totuși, merită văzut cu o ocazie, mai ales că e metrou chiar până acolo.
   Probabil săptămâna viitoare revin cu articole detaliate și fotografii mai multe, să termin întâi cu cele despre Rhodos.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus