un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Striptease XXL

22 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Cei din Rhodos au gusturi ciudate. Cine a mai auzit de striptease XXL?

rhodos_show

  6 comentarii

 1. Eu unul nu am auzit, dar poți să te duci să faci un review :D .

  Te rugăm…

    (Citează)

 2. blogul asta a devenit destul de plictisitor. nu stiu de ce tot mai intru…

    (Citează)

 3. @LFCAlexandru

  Stii ca de aia a postat poza asta, nu? Acum poate sa zica “eu nu am vrut sa intru dar m-au rugat cititorii. Pentru ei o fac”.

    (Citează)

 4. O fi strip-tease de balene….

    (Citează)

 5. dupa poze L nu pare a veni de la marimea fetelor, poate de la largimea lor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus