un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coaste în Londra

16 Sep 2013  ·

TURISM  ·

7 comentarii

ribmanUna din Londra, văzută pe TV Paprika la o emisiune culinară: cică e un tip, cunoscut ca Rib Man, care face coaste de porc la grătar foarte bune. Și le vinde pe stradă fie sub forma clasică de servire a coastelor sau cu carnea dezosată și servită în chiflă sau lipie.

Mai mult, face chiar el niște sosuri picante. L-am văzut la televizor, vă spuneam, pune ardei foarte iuți (cică locul 2 pe scara iuțelii), ardei iuți normali și piper cayenne. Trebuie să fii curajos să guști.

Din păcate, articolul este mai util celor ce stau în Londra sau turiștilor cu mult timp liber. M-am uitat pe site-ul său oficial theribman.co.uk și vinde în două locuri, joia pe o stradă pietonală între King’s Cross și St Pancras și duminica în Brick Lane. Am fost de trei ori în Londra și nu știu nimic despre Brick Lane, deși The Rib Man o descrie ca o zonă excelentă pentru mâncare bună. Pe harta pare a fi la nord de Turnul Londrei, la ceva distanță.

Orar, detalii, produse, hărți găsiți pe theribman.co.uk. Dacă vreți coaste bune la noi, încercați Costelaria.

    7 comentarii

  1. Costelaria pe mine m-a dezamagit. Imediat dupa recomandarea ta am ajuns acolo cu inca 4 prieteni. In afara faptului ca am astepta cam 1 ora si 45 de minute , pur si simplu gustul acestora m-a lasat rece. Ai incercat la “La costite” in Brasov? E primul loc in care ma duc cand ajung prin zona.

      (Citează)

  2. Coste de porc bestiale gasiti oricand in Cehia :).

      (Citează)

  3. @Mihai: Praga pentru a fi mai exact. E primul motiv pentru care as vizita Praga din nou. Locul 2 nu se acorda. :)
    C.

      (Citează)

  4. Cele mai bune costite le puteti gasi la Four Roses din Brasov. Trec de fiecare data cand ajung in Brasov.

      (Citează)

  5. Adica “La costite” de care zice Cata mai sus

      (Citează)

  6. @Mihai, incearca restaurantul Starobrno, cele mai bune coaste ever. si apoi Povnica de la Starobrno ptr gulas de mistret

      (Citează)

  7. @ioana chiar acolo am fost acum 2 saptmani :) foarte bune.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus