un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coaste!

28 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

De porc! Mi-am luat un voucher la restaurantul Costelaria Ribs & Grill şi m-am dus. A fost foarte bună mâncarea.

Am mâncat un platou mărişor cu coaste de porc făcute la grătar, foarte gustoase şi care au mers perfect cu cartofii prăjiţi tăiaţi rondele. Murăturile casei, o combinaţie de castraveciori, gogoşari şi gogonele, au fost la fel de bune (iar eu sunt pretenţios la murături, că nu prea mănânc).


Preţurile nu sunt mari. Tot ce vedeţi în poză, plus o felie de prăjitura casei, costa 45 de lei şi eu am dat 15 lei prin voucher, aşa că mergeţi cu încredere şi comandaţi a la carte. Au şi coaste de viţel, aripioare, tot felul de fripturi şi altele asemenea. Mi-au plăcut sosurile, unul ce părea a fi muștar cu maioneză și usturoi și altul de roșii.

Site oficial este coaste.ro, iar restaurantul este pe 11 Iunie colţ cu strada Cornelia, cam vizavi de clubul Fabrica. Faceţi o rezervare întâi, au puţine locuri şi astfel evitaţi surprizele.

    2 comentarii

  1. Am fost si eu ieri si am plecat plutind pe norisori roz :)) Mi-am promis sa revin cat de des posibil, as incerca si ciorba de coaste, si vinul casei; eheee, treaba multa :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus