un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tur video în Lisabona

11 Jul 2013  ·

TURISM  ·

2 comentarii

Mulți m-au felicitat pentru ideea clipului de turist prin Varșovia. Prin urmare, am făcut unul și cu Lisabona. Enjoy și nu uitați că puteți citi despre ce-i pe acolo în articolul de ziua 1.

De data asta totul a fost filmat cu mirrorless-ul Sony, apropo. Camera am dat-o altcuiva în acea perioadă și n-am avut-o cu mine în Portugalia. În Cascais sau Porto n-am mai filmat nimic.

  2 comentarii

 1. Frumos, dar m-as duce tot in Spania si Catalunia. Filmul s-a oprit cand era mai interesant :(

    (Citează)

 2. foarte frumos macar asa sa vad si eu alte tari orase :)) bravo pentru idee….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus