un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tur video prin Varșovia

3 Jun 2013  ·

TURISM  ·

4 comentarii

Am văzut ideea asta pe YouTube: mici secvențe dintr-un oraș străin, puse cap la cap, prezentând ce-i pe acolo, ce-i inedit, ce-i străin. Am făcut și eu ceva asemănător mai jos.

Acum, Varșovia nu-i așa diferită de București și cu siguranță nu sunt atâtea lucruri inedite de arătat față de ce văzusem eu în original (care era filmat de niște turiști în Coreea de Sud), dar îmi place ideea. Din păcate, bateria de la cameră s-a terminat rapid și n-am avut suficient timp pentru a vă arăta mai multe.

  4 comentarii

 1. A iesit foarte bine #townataglance

    (Citează)

 2. Foarte faina ideea. Am vazut weekendul asta un clip asemanator cu New York in 1939 si mi-am propus ca, data viitoare cand vizitez un oras, in loc de poze sa fac un astfel de video.

    (Citează)

 3. Ce aparat ai folosit la filmat ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus