un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâncare pe Austrian Airlines

19 Jul 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Un cititor mi-a trimis imaginea de mai jos cu “masa” servită pe Austrian Airlines, București – Viena. Băutură și niște sticksuri/peștișori/mini-covrigei.
austrian_airlines

Ce mă uimește este că acum câteva luni am zburat pe aceeași rută și țin minte ca am primit un sandviș și o napolitană Milka (sau măr, era la alegere). Iar la băuturi, dacă cereai cafea sau ceai, te întreba și dacă nu vrei un suc, o apă etc.

Până acum avem așa: British Airways, TAROM, Lot, Blue Air. Cred că o să fac o pagină separată. Dacă aveți imagini făcute de voi, indiferent de linie aeriană și moment al zilei, trimiteți-mi-le.

    11 comentarii

  1. La fel de slab este si Air France.

      (Citează)

  2. foamea e doar o senzatie :)

      (Citează)

  3. @Radu : Am zburat pe diferite rute cu : Tarom, Austrian, AirFrance, ALITALIA, Royal Air Maroc si in 90% din cazuri, la zborurile de dimineata am primit : sanvis sau biscuiti, o cafea/ceai, apa sau suc.
    Pe toate zborurile cu o durata mai mica de 2 ore asta vei primi.
    De la 2 ore si ceva,3 ore in sus,poate vei primi si altceva.
    Conteaza ora de plecare si durata zborurilor.

    Am observat politica asta si as putea face o presupunere: zborurile de foarte dimineata sau foarte tarziu sunt mai ieftine atat pentru clientii care cumpara bilete (ele sunt cele mai ieftine daca pleci dimineata sau noaptea) cat si pentru compania de zbor intrucat taxele de aeroport pe care ei le suporta sunt mai mici. Astfel, cred ca au scazut si serviciile pe zborurile respective ca sa pastreze o marja de profit.

    Voi zbura cu TAP la Lisabona, in 2 saptamani, te anunt cum va fi :)
    Am pretentii de la ei pentru ca se lauda cu diferite premii. In plus zborul e direct si are vreo 4 ore si plec de dimineata, cred ca pe la ora 5, nu mai tin minte toate detaliile.

      (Citează)

  4. Cristi Serban

    19/07/2013 la 9:03 AM

    Confirm, x zboruri cu austrian, as mai adauga ca poti servi o cutie de cola sau un pahar de vin, etc. Ma rog, pentru un zbor de 55 minute…

      (Citează)

  5. nu stiu de va plangeti de mancarea de pe AF, in general ok. nu foarte buna dar acceptabila. depinde foarte mult de ce moment al zilei zburati, stiu ca unele zboruri au un meniu mia restrans. cele de pranz si seara au totusi portii ok, plus bautura si cafea si tot ce vrei.

    @Radu: o sa iti trimit de pe China Eastern, sa vedem daca ghicesti ce este in mancare :))

      (Citează)

  6. Păcat că n-am făcut poze cu mâncarea oferită de TAP (Portugalia). Cred că au fost singurele dăți când n-am putut să mănânc tot. Pe lângă asta oferă și tacâmuri de metal, deci e o linie aeriană terrorist-friendly.

    Primul zbor, dimineața: omletă, un fel de cabanos, două chifle, unt, gem, salată de fructe, biscuiți, croissant.

    Al doilea zbor, noaptea: carne de vită (multă), cartofi, salată cu dressing, două chifle, unt, gem, cremă de zahăr ars, biscuiți.

    Parcă doar Turkish Airlines se apropie.

      (Citează)

  7. @nwradu pe distante mici austrianu’ ii praf… pana la Baku insa… delicios
    o adresa de mail? ca as avea cateva imagini :))

      (Citează)

  8. @nwradu done!

      (Citează)

  9. Micul dejun pe AirFrance http://cartus-ro.blogspot.ro/2013/06/primele-impresii-despre-paris.html . La intoarcere, pe dupamasa a fost un sandwich cu salam si cascaval sau unul vegetarian cu un pahar de suc.

      (Citează)

  10. Am zburat de mai multe ori cu Austrian in ultimul an pe aceleasi rute si chestia cu covrigeii am intalnit-o doar recent. Inainte dadeau, cum a zis si Radu, jumatate de sandwich. Probabil o fi vreo masura de minimizare de costuri…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus