un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâncare pe cursa LOT București – Varșovia

11 Jun 2013  ·

TURISM  ·

13 comentarii

Ca să continuăm șirul articolelor despre mâncarea din avion, dacă zbori cu LOT din București în Varșovia sau invers te poți aștepta la cele de mai jos: un sandviș (cu cașcaval la dus, cu ruladă și castraveți murați la întors), o napolitană Prince Polo și băuturi. Eu am ales ceai, dar erau disponibile și sucuri, cafea, apă și vin.

mancare_lot_varsovia

Zborul durează cam 80 de minute, așa că nici nu mă așteptam la mai mult de atât; n-ar fi fost timp să mâncăm ceva mai consistent. Tot e mai mult decât am primit pe AirFrance la un zbor de aproape 3 ore.

Anterior: British Airways și TAROM.

    13 comentarii

  1. Francezii ce au dat?

      (Citează)

  2. Air uitat de bere. Incearca as zbori cu Turkish si zi ce crezi

      (Citează)

  3. Cateringul AirFrance e unul dintre cele mai slabe. Pacat. Tara cu una dintre cele mai softisticate bucatarii din lume sa ofere un catering atat slab.

      (Citează)

  4. Hai ma! Ce naiba? Deci pa buneee! Asta ca sa citez din chef Catalin, ca ma simt la fel de oripilat ca el cand a gustat la preselectii si a zis ca are gust de mancare stricata.
    De ce se insista cu tampenia asta, mancare in avion, daca e in bataie de joc? Nu e mai corect la low cost? Stii ca nu ti se da nimic si iti iei tu ce vrei. Dar ceilalti (din ce in ce mai multi dintre ei) au ipocrizia maxima la capitolul asta. Mi-e scarrrrbaaaaaa, ca regretatulul maestru Toma.

      (Citează)

  5. @Mihai: nu are nici cea mai mica urma de legatura una cu alta, din pacate. Totul se rezuma la reducerea de costuri si atat. D

      (Citează)

  6. Buna seara,Numele meu este Sasu Nicolae-director al firmei RONLINE COMPANY!Blog-ul dumneavoastra este dezvoltat si foarte bun.Cautam parteneri pentru site-ul ronline24.wordpress.com!Daca doriti acest lucru(parteneriat)astept mesaj pe facebook!Ma gasiti cu numele Mircea Nicolae Sasu!Astept mesaj pe fb sau comentariu pe blog.Din portofoliul RONLINE COMPANY mai face parte blog-ul: CASALUIDUMNEZEU

      (Citează)

  7. Cand am zburat cu Tap Portugal am primit la dus inspre lisabona: cremwursti, salata de fructe, unt, chifla plus ceai sau suc, la intoarcere au inlocuit cremwursti-ul cu peste si piure + mousse de ciocolata

      (Citează)

  8. Eu am zburat cu Lufthansa si m-a impresionat meniul: la dus un hotdog foarte bun si bauturi la discretie, iar la intors o salata de fructe si un sandvis cu sunca si cascaval, de asemeni bauturi la discretie.

      (Citează)

  9. @miluch știu măi, știu :). mulțumesc.

      (Citează)

  10. @Miluch: decat sa faci o chestie in bataie de joc, mai bine n-o faci deloc. Exemplu concret CSA mi-a oferit pt un zbor de 2 ore urmatoarele: la dus un pachetel care continea exact 3 (trei) biscuiti, iar la intors 6 saratele.
    @Cristache Dragos: Lufthansa ofera mancare din cate stiu doar pe zborul spre Berlin, recent introdus. La zborurile de Frankfurt si Munchen nu mai ofera nici macar sandwish-uri, au inceput tot cu saratele. La ultimul zbor am primit un mini Kit-Kat.

      (Citează)

  11. @nwradu ma dau duminica cu alitalia… sper sa nu primesc iarasi punguta cu snacs :) – trimit o poza
    cand ai timp da o fuga la Istanbul cu turcii… iubesc compania aia la fel de mult cat urasc sa stau cate enspe ore in bazaro-aeroportul ala.

      (Citează)

  12. @Bogdan: Am zburat spre Düsseldorf.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus