un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prânz pe TAROM

20 Mar 2013  ·

TURISM  ·

9 comentarii

Ok, după masa de pe British Airways, uitați și un prânz pe TAROM de la Barcelona la București. În imagine avem: pui cu orez și legume, într-un sos bun, chiflă, unt, un mic desert Milky Way. Am cerut eu un suc de mere.
pranz_tarom

Aveau și cafea, care la TAROM de fapt este un pliculeț de ness, așa că am zis pas și am băut ceai Lipton la plic.
N-am fotografiat și micul dejun la dus, dar a inclus chiflă-unt-gem, omletă, șuncă, băuturi. Nu mă plâng de nimic, a fost totul foarte ok, cu excepția ness-ului. Ffs, treceți la cafea cu filtru.

    9 comentarii

  1. Același lucru am servit și eu acum 2 săptămâni. :))

      (Citează)

  2. @ Irina: Ești chelneriță?

      (Citează)

  3. @Ștefan: Mai știm și noi de niște locuțiuni verbale, de niște de-astea?
    N-ai auzit niciodată de ”a servi prânzul”? [total off-topic]

      (Citează)

  4. Thumbs up pentru Ștefan, în caz că nu te-ai făcut chelneriță pe Tarom.

    În rest, da! Serviciile Tarom sunt de calitate, atunci când vine vorba de mâncarea pe care O CONSUMI (cc Irina) în avion.

      (Citează)

  5. am zburat recent cu Wizz-ul, low-cost, fără mâncare inclusă în biletul avionului. nu m-am putut abține să nu-mi iau ceva…

      (Citează)

  6. Ooook. My bad.

      (Citează)

  7. Initial am vrut sa comentez la articolul cu BA. Intr-adevar pranzul si “cina” sunt foarte bune. In special desertul care este Dumnezeiesc.

    Ieri am zburat la Amsterdam si mai devreme m-am intors. Cu TAROM. Acelasi meniu. In loc de Milky am avut Mars. Cam atat.

      (Citează)

  8. Eu întotdeauna când am de ales un zbor aleg TAROM-ul (dacă nu au cumva prețuri PROMO gen dublu față de restul). Servicii OK, peste medie, dar în ultima vreme am simțit că și-a cam luat-o-n cap personalul de bord și mi-au lăsat un gust amar.

      (Citează)

  9. Am zburat pana acum cu .
    Lufthansa , Tarom , Qatar Airways , Air France , KLM si Dragonair.(low costurile le exclud)

    1.Qatar Airways
    2.Lufthansa
    3.Tarom
    4.Dragonair
    5.KLM
    6.Air France

    Nu-mi mai aduc aminte exact la fiecare ce am avut dar imi amintesc ca la KLM si Air France nu mi-au placut deloc si mi-a fost si rau dupa.
    Sunt zborurile multiple de durata aproximativa.

    PS: in momentul acesta datorita platii bagajului de mana introdus la low cost nu se mai merita tot timpul low costul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus