un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lynchburg Lemonade

16 Jul 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

lynchburg_lemonade_jack_danielsLynchburg Lemonade este un cocktail care se face cu whiskey Jack Daniel’s, numit după orașul din Tennessee unde se găsește distileria. E un cocktail ușor, de vară, așa că dacă-l vedeți prin meniurile cluburilor și restaurantelor e bine să știți și ce conține.

După cum vedeți, e greu de descris ce gust are. Este dulce (triplu sec), acrișor (sweet and sour mix) și amar (apă tonică). Mie pe total mi s-a părut un pic acrișor, asta pentru că True Tonic este o apă tonică ce conține și suc de lămâie.

Dacă o faceți în casă, puteți folosi rețeta 1 parte whiskey Jack Daniel’s, 1 parte triplu sec, 1 parte sour mix, 4 părţi de suc de lămâie acidulat, care ar putea însemna limonadă cu apă minerală sau apă tonică în care pui manual suc de lămâie, a la True Tonic. Ca să citez din Nashu_mare, “Pare ceva făcut să bea și muierile whiskey…”

Dacă vă placeți Jack Daniel’s, nu uitați de Single Barrel.

    4 comentarii

  1. Pare ceva facut sa bea si muierile whiskey…

      (Citează)

  2. @nwradu: Whiskey e corect pentru ca e vorba de Jack. Daca discutam de exemplu despre Glenfiddich era corect whisky.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus