un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Două SSD-uri la ofertă bună pe PC Garage

16 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

kingston_ssd_240gbCâteva oferte bune la PC Garage, că știu că vă plac SSD-urile:

  • Kingston 240 GB, seria V300 pe SATA 3 – 799 lei redus de la 909 lei
  • Intel 180 GB, seria 335 pe SATA 3 – 649 lei redus de la 783 lei.

Iar săptămâna aceasta primești înapoi 15% din valoarea oricărei plăci video cumpărate, reducere oferită sub forma unui voucher ce poate fi utilizat în septembrie pentru a cumpăra monitoare LED. Pare complicat, din perechea placă video – monitor LED merge bine. De exemplu dacă iei acum o placă video GTX 650 care costă 621 lei, primești înapoi un voucher de 93 de lei, care înseamnă o reducere bună la un monitor LED care ar putea costa vreo 700-800 de lei, să zicem. Detalii aici și aici.

    7 comentarii

  1. Stiu ca nu e postarea potrivita, dar as avea o sugestie.

    Ai putea scrie un review cel putin la HTC One X-ul tau, in genul after the buzz. Adica dupa 1 an de zile cum te impaci cu el, daca bateria mai tine ok, au aparut ecrane 1080p dar poate cele 720p nu sunt chiar de aruncat, procesorul inca face bine etc.

      (Citează)

    • @speedris: pe scurt, bateria s-a dus dracului după jumătate de an, dar în rest e la fel de bun și sunt mulțumit de el.
      Ah, mai are o problemă deș întâlnită pe acest model, i-a scăzut mult puterea semnalului wifi. Are o antenă lipită în interior și de multe ori se dezlipește. Cred că-l voi duce la service ca să-mi pună altă baterie și să lipească antena.

        (Citează)

  2. Am cumparat 2 bucati Kingston V300 de la emag in luna mai insa pana la urma am avut nevoie doar de unul asa ca am unul de vanzare la pretul de atunci (promo): 340 de lei

    http://www.emag.ro/flash-ssd-kingston-v300-2-5-120gb-sata-3-sv300s37a-120g/pd/E3DZKBBBM/

      (Citează)

  3. @nwradu mersi frumos, screen flex nimic?

      (Citează)

  4. Ce-i aia?

      (Citează)

  5. @nwradu probleme cu ecranul, in sensul ca nu e prins bine de carcasa/joaca/instabil in locasul lui

      (Citează)

  6. Acum au oferta si mai buna, la ADATA XPG de 128Gb cu memorie asincrona de intrece Kingston bine in multe teste. 480 de lei parca.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus