un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Boqueria, piața din Barcelona

16 Jul 2013  ·

TURISM  ·

8 comentarii

barcelona_rambla_piata_23

Din seria turist în Barcelona, vă invit să vizitați acolo piața La Boqueria. E destul de celebră și probabil ați ajunge în ea și fără să vă spun eu, având în vedere că se află pe Rambla, pe dreapta cam la jumătatea bulevardului dintre Piața Catalunia și port.

Merită să vă învârtiți pe acolo vreo 15 minute pentru a vedea câți pești, câte fructe de mare, câte condimente, câte legume și fructe exotice au. Un loc mai plin de culoare nu veți găsi în Barcelona.

  8 comentarii

 1. Pt cine ajunge in Barcelona, neaparat de vazut la Caixa
  http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforummadrid/elcentro_es.html

    (Citează)

 2. Pare un fel de San Miguel din Madrid, alta piata foarte cunoscuta si viu colorata :)

    (Citează)

 3. E, cum spanac la ei e 1 Euro un fresh de orice, si la noi depaseste 2,5 Euro oriunde … ?

    (Citează)

  • @Ovidiu: sucurile de fructe sunt foarte ieftine la ei. În supermarket dai mai puțin pe natural de portocale, fără altceva în el, decât pe Cola.

     (Citează)

 4. Pai fresh-ul asta de il vezi e in piata.
  Ia du-te si cumpara-l de la o terasa, o sa vezi alte preturi.

    (Citează)

 5. In piata e 2 euro sucul in timpul zilei. E 1 euro aproape de ora inchiderii.

    (Citează)

 6. Iti recomand un restaurant andaluzian pe langa Mercat del Born
  http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187497-d3684577-Reviews-Llamber_Barcelona-Barcelona_Catalonia.html – aici am mancat Vinete cu miere (Berenjena Frita con Miel de Cana) – am gasit reteta pe net: http://spanishfood.about.com/od/vegetariantapasrecipes/r/berenjenasconmiel.htm

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus