un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri la înghețată

15 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Vreți înghețată? Mergeți în Carrefour Orhideea, cred că sunt reduceri la toate mărcile din stoc.

Discount-urile sunt bune, după cum vedeți din imaginile atașate, inclusiv la cele scumpe. O cutie de Haagen-Dazs a scăzut de la 38 la 29 lei, Nirvana de la 30 la 20 de lei, La Strada de la 25 la 19 lei, excelenta Siviero Maria de la 18 la 14 lei. Poate este și în alte Carrefour-uri, nu cunosc asta.

    18 comentarii

  1. Și nu expira curând?

      (Citează)

  2. Pe pliantul Carrefour (cel cu aniversarea lor de 12 ani) care mi-a fost indesat in cutiuta postala scrie asa:

    Oferta valabila in hipermarketurile Carrefour in perioada 13.06-26.06.2013
    -24%* la toata gama de inghetata
    *Reducerea este inclusa in pretul afisat la raft.

    In orice caz, vestea e excelenta. Tot voiam eu sa-mi iau inghetata La Strada cu turta dulce :D

      (Citează)

  3. daca haagenul la reducere are pret dublu fata de anglia, oare ben & jerry cat e?

      (Citează)

  4. Hai sa va mai dau un motiv sa va duceti la Orhideea: au o tombola pana pe 10.07.2013, la care participi cu bonul (odata cu bonul casa scoate un cod de bare care e scanat de un aparat), care functioneaza pe sistemul “pacanele” (trei imagini trebuie sa fie identice pentru a castiga) si cam la 3 minute cineva castiga un produs instant, sau poti sa participi la marea extragere, care are ca premii 12 masini. Pentru extragere trebuie sa iti lasi datele. Eu am trecut ieri pe acolo si, cu doua persoane in fata mea, cineva a castigat, deci e “pe bune”.

      (Citează)

  5. :) Nu inteleg de ce nu isi deschid si in Baia Mare magazin :(

      (Citează)

  6. Ar trebui sa vizitezi noul supermarket Lidl de pe Valea Cascadelor, au preturi incredibil de mici.

    De exemplu ciresele erau 3.5 ron kg, in piata sare de 7 Ron.

      (Citează)

  7. Mi se pare că preţurile la îngheţată sunt nesimţit şi nejustificat de mari. Top Gun a sărit de la 3.5 la 7 lei. Ce naiba s-a scumpit ? Apa ? Gheaţa ?!

    @Marius, ahoy to Militari. Am dat şi eu o spargere acolo ieri. Am cumpărat nachos şi dip. Şi multe dulciuri la preţuri bune.

      (Citează)

  8. @Revo:

    a crescut cererea.

      (Citează)

  9. E valabila si in Carrefour Vitan promotia la inghetata. Tocmai am trecut pe acolo.

    Tombola n-am servit. Din doua motive. Unu’, era singuru’ loc din tot complexul comercial unde exista coada (pana si inauntru in Carrefour era aerisit bine – sambata la pranz, daaa?), iar eu luasem… ghici ce? Inghetata! Adica chestie care se topeste in afara congelatorului, deci aveam tot interesul sa bag viteza pana acasa, nu sa stau ca poate castig nu stiu ce prostioara care oricum n-ar face decat sa ocupe spatiu degeaba prin casa. Si doi, din cate stiu eu, la astfel de chestii iti cer numar de telefon sau/ si email… chestii pe care eu NU le dau. Nu lor.

    Mai aveau la intrare si o masa uriasa cu un tort urias cu alb, roz si albastru deschis pe care scria ceva Carrefour 12 ani si din care imparteau la toata lumea. La toata lumea care dorea, ca pe mine nu m-a tentat, dupa cum nu m-a tentat nici sampania pe care o imparteau in pahare de plastic pe langa tort.

    Si cel mai important lucru, daca n-a iesit din prima in evidenta, era atat de putina lume in Carrefouru’ ala fata de alte magazine mari! 10 minute din momentul in care am intrat in complex pana am iesit iar in parcare, iar asta a inclus studiat de doua ori toata oferta de inghetata.

      (Citează)

    • @brontozaurel: da, Vitantis are această problemă, e mereu gol. Nici Grand Arena nu o duce strălucit, din ce citeam.
      Oricum, sunt atâtea hipermarketuri și a mai venit și criza asta încât nu mai se stă la cozi. În Orhideea n-am stat niciodată mai mult de 3-5 minute, chiar și la ore de vârf. Nu mai vine nimeni cu coșul plin ochi la casă.

        (Citează)

  10. aloma de cioco era ceva la 12 lei, redusa ziceau ei de la 16 lei.
    saptamana trecuta ghici ce, am luat 13 lei.
    deci tipic romanesc, au marit preturile si dupa aia le-au bagat reduceri.

      (Citează)

    • O fi fost și atunci la reducere doar de la furnizorul respectiv. Sau depinde de care ai luat, că Aloma e de două feluri: unele mai banale, de obicei vanilie cu un sos pe deasupra, și unele mai complexe, în care chiar înghețata este mai bine făcută.

        (Citează)

  11. @Radu: N-am mai trecut decat extrem de rar prin Orhideea de cand nu mai am treaba cu Politehnica. Dar da, parca de fiecare data am avut impresia ca e ceva mai gol decat il stiam. Acum 7-10 ani era criminal de aglomerat, chiar si cand mergeam intr-o fereastra pe la ora pranzului.

    Inghetatele luate de mine chiar au fost reduse cinstit. Stiu asta pentru ca ce voiam eu erau La Strada, Haagen-Dazs si Nirvana. Care nu-s chiar ieftine, asa ca am asteptat mai bine de o luna pana cand am trecut macar o data prin toate hipermarketurile din partea asta a orasului ca sa vad ce preturi au fiecare. La Strada am vazut-o prima data in Mega si era 30 de lei cea mare (acum e la promotie la 27 de lei parca), apoi in Carrefour la 26, apoi in Cora tot pe acolo. Iar acum am luat-o pe undeva intre 19 si 20.

    Si da, la Aloma is doua tipuri de cutii mari la acelasi volum, cele ovale care-s pe la 15-20 de lei in functie de sortiment si cele mai dreptunghiulare, care-s sub 15 lei. Exact nu prea stiu, ca nu m-au interesat in mod special.

      (Citează)

  12. Buun, pe vremea care se anunta o sa fie foarte utila niste inghetata.

      (Citează)

  13. Au si Ben&Jerry’s? Sau ce La Strada au?

      (Citează)

  14. Au si ceva cu custard sau speculoos??

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus