un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Siviero Maria, înghețată bună în Carrefour

18 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Dacă vreţi să cumpăraţi o îngheţată bună, renunţaţi la ideea cu Betty Ice, Aloma şi restul brandurilor obişnuite, mergeţi în Carrefour şi luaţi o cutie de Siviero Maria, îngheţată italienească făcută manual.

Se găseşte doar în Carrefour şi, după ce am mâncat vreo 10 cutii, pot spune că este genială! Prima oară încercaţi una cu fructe de pădure sau căpşuni, nu vă aruncaţi direct la cappuccino, lămâie, tiramisu, zmeură, cireşe amare, cremă de zahăr ars, vanilie “de Madagascar” sau ciocolată cu alune, că poate nu vă plac acestea.

Este mai cremoasă, aşa cum sunt îngheţatele italieneşti clasice, despre care am auzit că ies aşa pentru că sunt îngroşate cu albuş de ou. Singura problemă? 20 de lei cutia de 500 gr :(

    18 comentarii

  1. Se gaseste cam peste tot, si la Billa, Real etc cel putin in Timisoara.

      (Citează)

  2. Inseamna ca stii tu ceva cu “doar in Carrefour”. Sa inteleg ca urmeaza achizitii surprinzatoare pe piata de retail? :)

      (Citează)

    • @George: nu, dar in Billa n-am mai fost de mult si in Real n-am vazut-o. Avand in vedere ca nu e un brand cunoscut (cel putin nu mie), ma gandeam ca doar Carrefour importa prin canalele lor.

        (Citează)

  3. Completare: “inghetata facuta manual” = cutiile de inghetata se umplu de mana si se decoreaza manual. Evident, chestii nesemnificative, de marketing.

      (Citează)

  4. Este si in Cora.

      (Citează)

  5. Eu am vazut si in Auchan si Selgros. Si sincer, sunt un mare amator de inghetata italiana dar nu prea seamana cu ce se vinde in Italia la diverse gelaterii. E intradevar mai buna decat alte branduri dar se vede ca nu e 100% “facuta manual”.

      (Citează)

  6. Era si anul trecut, doar ca nu stiai tu de ea ;)

      (Citează)

  7. Tarziu le observi :P

    Eu am vazut-o pentru prima data pe 15 august 2010 in Carrefour in Cluj. O saptamana mai tarziu, am vazut-o in Billa in Bucuresti. De atunci am mai mai vazut-o in Cora, Real, Fonzi…

    Si da, e super!

    Mi-a placut inclusiv cea cu capsuna si mie in general nu-mi plac inghetatele cu fructe (exceptandu-le pe cele cu lamaie sau portocale).

      (Citează)

  8. PS#1 – Tin minte data pentru ca a fost in ziua concertului Iron Maiden.

    PS#2 – Se gaseste si la cutiute mici, de 5-6 lei (cel putin la Cora).

      (Citează)

  9. haagen dasz rules!!

      (Citează)

  10. Cea de lamaie e pur si simplu delicioasa! :)

      (Citează)

  11. Am mancat acum 1 an sau 2, cumparata din Mega Image. Tocmai ma intorsesem dintr-o excursie in Italia unde am mancat inghetata adevarata si am zis sa incerc. O porcarie. Dulce ca dracu.
    Asa ca…never again

      (Citează)

  12. “am mancat prima oara in ’89, bagasera la un agro-coop. mi-am lasat sacosa la coada, la 6 dimineata si spre seara am reusit sa o cumpar. am lins-o ca un nebun…dar asta este alta poveste”…nu mai poate cineva sa scrie de un produs ca se gaseste doar intr-un supermarket ca toti au vazut-o primii acum nu stiu cati ani…invidiosilor:)

      (Citează)

  13. Am luat şi eu anul trecut din Kaufland. E foarte bună, dar cam scumpuţă. Deh, tot ce-i bun e şi scump.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus