un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Excursie pentru vizitatorii Bucureștiului

15 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am văzut o chestie mișto în București: un banner care face reclamă la o excursie ce te duce la două castele în aceeași zi, Peleș și Bran. Bannerul era așezat strategic pe colțul de lângă Hilton, țintind în mod evident turiștii străini ce se cazează acolo.
castele_excursie

Nu mai țin minte valuta, dar înclin să cred că era vorba de 69 euro, nu 69 de lei. Cred că-i prima oară când aud în București că turiștii se pot înscrie într-o astfel de excursie “opțională”, din care găsești des în străinătate. După introducerea autobuzelor turistice și după numărul tot mai mare de autocare cu turiști pe care le văd mai ales în weekend, cred că e un semn clar că Bucureștiul crește ca destinație turistică.

    2 comentarii

  1. Sunt mai multe firme care ofera excursii si in Bucuresti si in tara. Firma din reclama este Travel Maker, (bucharestcitytour.com) si turul respectiv al castelelor Bran si Peles intr-adevar costa €69. O alta firma, Mr. Tripp (traveltobucharest.com) ofera o excursie asemanatoare, ci si una in jurul Bucurestiului, la Snagov si Mogosoaia (ambele locuri fiind aproape inaccesibile pentr-un turist strain fara masina personala).

    Cand vine vorba de numarul de vizitatori straini in Bucuresti, confirm faptul ca e in crestere, din mai multe motive: viata de noapte nu este printre ultimele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus