un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vedete la apă

16 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Antena 1 pregătește o emisiune ce pare foarte ciudată la prima vedere: “Splash, vedete la apă”. Din promo pare a fi un fel de concurs de tricouri ude, deghizat sub forma unei emisiuni în care vedetele fac diverse lucruri sub un jet de apă ca de duș.

Probabil pentru a nu fi chiar ciudat, au băgat și bărbați sub duș. Ceea ce este și mai ciudat, dar na… Din poza de mai jos, cu Roxana Vancea (mi-a luat 3 minute să observ fața) și Buzdugan menționând emisiunea, știți la ce să vă așteptați. Nu am pretenția la emisiuni de calitate tot timpul zilei, dar nu știu de ce e nevoie de atâtea pretexte pentru a arăta femei semi-dezbrăcate. Capatos văd că o face mai direct și gata.

roxana_vancea_splash

Un promo puteți vedea mai jos, iar mai multe promo-uri cu alte vedete sunt pe userul respectiv.

    4 comentarii

  1. Daca tin bine minte, cred ca saptamana trecuta vazusem o stire conform careia, o vedeta s-a accidentat(e mult spus accidentat) in timp ce executa o saritura de la 10 metri !!! – pentru emisiunea Splash – Vedete la apa… Asta ar insemna ca vetele nu o sa stea doar sub dus, ci isi vor invinge teama si vor sari de mare inaltime… Oricum ideea centrala ramane neschimbata: Audienta mare pe seama vedetelor semidezbracate …

      (Citează)

  2. Vancea asta imi inspira o “vitica” de cate ori o vad…

      (Citează)

  3. safe-porn on tv

      (Citează)

  4. INTELIGENTA UNEI FEMEI ESTE INVERS PROPORTIONALA CU MARIMEA SANILOR !!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus