un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De la cursa de Formula 1 din Canada

16 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

După relatarea din Sepang, un alt cititor mi-a trimis fotografii de la recenta cursă de Formula 1 din Canada. Dacă vreți să vedeți cum se vede o cursă de la nivelul pistei, uitați-vă pe setul de pe Flickr pentru mai multe imagini precum cele de mai jos, plus câteva din calificări.

P6091357P6091241P6091221

Apropo, că am văzut pe mașini diverși sponsori ai echipelor F1, se mirau zilele trecute oamenii că tocmai un producător de băuturi alcoolice precum Johnny Walker face o campanie “never drink and drive” cu mașini de Formula 1 și Mika Hakkinen.

De ce n-ar face? Producătorii de băuturi alcoolice au fost mereu sponsori mari în cursele auto. În Formula 1 îmi vin în minte (pe lângă J.W.) și Jack Daniel’s, Whyte & Mackay, Foster’s și Budweiser. La NASCAR v-ați uitat? Scrie mare pe mașini Bud, Coors și alte mărci de bere.

Eu nu văd nici o problemă în asta, mai ales dacă poți veni fix atunci câtre spectatori (care de obicei sunt șoferi) cu un mesaj de genul “dar să nu bei la volan”.

  2 comentarii

 1. @nwradu:de la singapore sau din malaezia?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus