un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Julius Meinl Single Region

14 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Nu știu dacă v-am mai spus, dar două motive mari pentru care apreciez magazinul Auchan sunt raioanele de bere și de cafea. De bere nu zic acum decât pe scurt: poți găsi acolo bere din toată lumea! Am văzut inclusiv din Tahiti, plus o gamă largă de europene, americane și asiatice.

Dar să revenim la cafea. Vreo 4-5 “coloane de rafturi” în Auchan Militari, cu multe mărci și tipuri. Iar între ele, am găsit și cele de mai jos, Julius Meinl Single Region. Pe pungi scrie că în total sunt 6 regiuni, 6 pungi diferite, dar la repezeală am găsit doar trei. Bune și acestea, că sunt multe de încercat.

cafea_julius_meinl_auchan

Și imagini cu raioanele. V-am spus că sunt generoase:

    8 comentarii

  1. Eu vreau sa stiu cu ce ai actionat declansatorul aparatului foto in prima poza :)

      (Citează)

  2. O sa bei cafea ca la nebuni. Presupun ca gata macinata nu este.
    Si da, si eu sint curios cum ai facut prima poza :))

      (Citează)

  3. E pt. espresso sau pt. cafetiera ?

      (Citează)

  4. pret…?

      (Citează)

  5. Lasă cafeaua, zi de bere, care cum e, pe care o recomanzi :)

      (Citează)

  6. NU AU ILLY – PUNCT !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus