un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sony Xperia Tablet Z – excelența în tablete

3 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Sony Xperia Tablet Z este probabil cea mai bună tabletă a momentului. Pentru a contrabalansa acest lucru, eu i-am făcut doar două fotografii.

Specificațiile vorbesc de la sine: 10 inci, ecran Full HD “șî încă ceva” 1920 x 1200 pixeli. Grosimea este de doar 6,9 milimetri, dar bateria are 6000 mAh. Carcasa face ca tableta să fie rezistentă la apă și praf, după modelul Xperia Z de la telefon. 4G, procesor quad-core 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, camera de 8 megapixeli completează totul.

Ecranul este excelent, culorile sunt foarte bine reproduse din orice unghi te-ai uita. Performanța pe care o promite și grosimea foarte redusă mă fac să-mi doresc această tabletă la teste pentru că ar putea fi modelul anului 2013, mai ales dacă îmbunătățește modelul Xperia S, care mi-a plăcut.

sony_xperia_tablet_z_01

sony_xperia_tablet_z_02

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

    4 comentarii

  1. Au zis ceva de preț? Eu o vânez prin magazinele online de aici, dar până acum am dat doar de varianta 16GB WiFi la ca. 600€, ceea ce mi se pare puțin exagerat.

      (Citează)

  2. Daca integreaza si senzorul IR ca si Xperia S tablet e superba si va fi best . Arata intr-un mare stil , e waterproof (am copil mic care baleste pe tot ce prinde) … sa vedem preturile in RO

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus