un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PayPal introduce plata în magazine

3 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Nu sunt la curent cu planurile PayPal, îl folosesc doar pentru a cumpăra prostioare de pe eBay. Cred că vor să intre și pe zona de plăți offline, pentru că la standul lor am văzut POS-uri și alte echipamente pentru magazine, unele făcute și pentru a permite plata cu telefonul.

paypal_03paypal_04paypal_05paypal_06paypal_07paypal_08

O cafenea din MWC, la care era o coadă imensă dimineața, avea pus afară un semn care te îndemna să plătești cu PayPal, ceea ce te băga direct în față.

paypal_01paypal_02

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

  4 comentarii

 1. Adevarul este ca cu PayPal platesti mai repede decat cu cardul. Daca s-ar implementa poate as folosi si eu acest mod de plata.

    (Citează)

 2. Are succes dar in America, la noi nu o sa le vedem de curand …. faptul ca paypal a fost cumparat de ebay a facut ca totul sa decurga fast.

    (Citează)

 3. Si http://www.TricouART.ro – Tricouri Personalizate

    (Citează)

 4. In Romania se traieste inca in epoca de piatra.O sa vedem aici asa ceva poate peste 50 de ani.Abia gasesti un site ocazional care sa accepte paypal in Romania.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus