un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

McDonald’s vinde niște aripioare foarte scumpe

2 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

bucket_kfcMcDonald’s a introdus niște pachete mai complexe, pentru “mai mulți”. Se cheamă Sharebox. Primul include 4 aripioare, 4 nuggets și 4 chicken delight (un fel de crispy?) și costă 30 de lei, al doilea include 6 aripioare și 6 chicken delight și costă 35 lei.

35 lei?!? Nu-i cam mult? Vizavi, la KFC, un Duo Bucket include 4 bucăți de pui (bucăți, adică pulpă, piept, copan, de te saturi cu două), 4 aripioare, două salate coleslaw, 2 cartofi medii și 2 răcoritoare și costă 36 lei. WTF, McDonald’s?

    11 comentarii

  1. Eh, mai bine mancam acasa. De banii aia, faci o mancare destul de buna :)

      (Citează)

  2. Că veni vorba de salata de la KFC. Aia e desertul de fapt. E prăjitură cu varză și fire de morcovi. E dezgustător de dulce.

      (Citează)

  3. Eu ma intreb de ce lumea mananca Mc Donalds si KFC si toate celelalte fast food uri…???
    Este lumea saraca? Nu cred pt ca pt Romania Mc Donalds si restul sunt scumpe in draci…

    In fine aveti grija ce mancati!

      (Citează)

    • @nic: pot să-ți spun de ce mănânc eu: pentru că obții foarte rapid mâncarea și pentru că mi-e poftă. De aripioare, de crispy, de Big Mac etc. Sunt conștient că pot merge la o autoservire și să mănânc cu aceiași bani ceva mai puțin procesat, dar să mor dacă poftesc la fel de des la ciorbă sau iahnie sau pulpă de pui cu piure.

        (Citează)

  4. Toata treaba sa in “brand”..intr-o lume populata cu idioti nu mai conteaza calitatea ci numele..

      (Citează)

  5. ca tot veni vorba: mie mi se pare ca bucatile din Duo Bucket-ul ala se micsoreaza de la saptamana la alta

      (Citează)

    • @ps: sunt random. Cred că în funcție de ce cumperi aleg ei unele mai mici sau mai mari, ca să încapă. De exemplu la Smart Box îți dau niste crispy mai mici ca să încapă.

        (Citează)

  6. Noi mancam la Mcdonalds cel mult o data pe luna, de pofta. Mie imi plac cartofii aia sarati cu maioneaza, sotiei ii place big mac-ul. In rest prefer sa merg la un restaurant. Preturile mi se par mari in general. Scoti din buzunar ~50-60RON / 2 pers, destul de mult as zice.

      (Citează)

  7. @Nwradu si @Adrian
    Am inteles, dar din articol se poate intelege gresit, adica parca se promoveaza acest tip de mancare si asta este un pic deranjant pt ca multi cititori o sa mearga probabil nu o singura data pe luna, ci de mai multe ori, zic eu ca lumea (inclusiv eu) trebuiesc educati catre ceva mai sanatos. .. si eu mananc de ex mai multa carne decat mananc legume si salate decat ar trebui dar la toti le recomand legume, Lol…

      (Citează)

  8. nu e prost cine cere…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus