un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Super Bowl XLVII

2 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Adică Super Bowl 47, pentru cei mai puțin talentați la numere romane, se va juca duminică pe arena Mercedes-Benz Superdome din New Orleans, Louisiana, între Baltimore Ravens și San Francisco 49ers. Nu cred că se transmite la noi pe vreun canal TV uzual, ceea ce este o veste nasoală, dar știu că sunt ceva fani pe aici, așa că ce pronosticuri dați?

    13 comentarii

  1. Asteptam cu interes reclamele.

      (Citează)

  2. Marele meci cu cele mai scumpe reclame…Anul trecut am vazut online meciul…

      (Citează)

  3. Meciul e posibil sa il vezi pe sport 1 Stiu ca anul trecut ei au transmis.

    Legat de pronosticuri: 49ers to win dar teoretic o sa fie un meci disputat daca nu clacheaza Ravens. Sper ca ofensiva lui Flaco sa le dea un pic de furca celor de la 49ers pentru ca altfel o sa vedem un tavalug.

      (Citează)

  4. Se anunta un meci interesant. Desi San Francisco e data drept favorita la casele de pariuri si sper sa castige maine, sunt cateva lucruri care spun contrariul. Quarterul lui San Francisco, Kaepernick (care este un tanar nebun, avand 202 yd. alergati postseazon, lucru neobisnuit pentru un quarter), este in primul lui an in NFL, greu de crezut ca va castiga, a ajuns pana aici, are o ofensiva puternica, dar… Apoi Baltimore au spulberat practic pe New England cu 28-13 in finala conferintei chiar la acestia acasa, New England fiind practic o legenda in fotbal si marea favorita de anul asta la castigarea Super Bowl. Iar ca un fapt inedit, saptamana asta a fost o intreaga controversa in media de aici. Pe perioada Super Bowl, obiceiul e sa se manance aripioare de pui si sa se bea bere. Iar la inceputul saptamanii in presa a aparut o srire cum ca anul acesta nu vor fi in magazine suficiente aripioare, lucru care a degenerat un pic, lumea grabindu-se sa cumpere. Ieri a venit dezmintirea de la National Chicken Concil, autoritatea in domeniu din USA, care a spus ca sunt destule stocuri in depozite. Cantitatea de aripioare care se va consuma Duminica este aproximata la 1,23 miliarde de bucati.

      (Citează)

  5. Niners Nation! :) 49ers all the way!!!!
    Chicken wings, nachos, dips, shrimp cocktail, sliders etc plus beeeere! Noi vom merge la un sport bar, ca asa e tradiția! Va fi o zi fără traffic, si cu multa poliție pe străzi! Plus afisajul regular de weekend de pe panourile electronice din toată California: “Report drunk drivers. Call 911”
    Nu stiu daca ați văzut din reclame, da’ deja au început acuzațiile de rasism lol. Jamaicanii contra reclama de la VW. Mie mi se pare doar draguta. :)

      (Citează)

    • Am auzit de “problema aripioarelor” la Stephen Colbert, cică se scumpește livra cu 2 cenți.

      @blogulubogdan: astea înseamnă 300 de milioane de pui morți doar pentru Super Bowl :D

        (Citează)

    • @Virgil: da, not bad la 10 dolari doar Super Bowl-ul. S-ar putea să fie și gratuit pe CBSSports.com, cel puțin la americani este, dar nu șțiu dacă bagă și pe străinătate streamingul. Ai putea folosi un proxy, la o adică.

      Din câte știu meciul începe la 1:30 noaptea ora noastră, durează vreo 3 ore, iar eu la 7 dimineața trebuie să plec de acasă, așa că nu cred că mă voi uita live.

        (Citează)

  6. Asta cu aripioarele e pe bune. Am testat azi: nici in Carfur nici in Metro nu s-au gasit. Panica, panica, panica!

      (Citează)

  7. Meciul e pe Sport 1. Cu cine tii, Radu?

      (Citează)

    • Nu prind Sport 1. Nu țin cu nimeni, poate cu Baltimore ca să mai ia și ei un titlu (nu-mi plac echipele care fac un palmares mare, strică pe termen lung economia și campionatul), dar sper să fie un meci frumos, cu multe puncte, că dacă se faultează din 2 în 2 minute mă apucă plictiseala.

        (Citează)

  8. Ti-ai ales bine favoritii.

    M-a distrat pana de curent! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus