un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe pasajul dintre Colentina și Pantelimon

1 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Poate nu știați, dar de ceva vreme s-a deschis pasajul care unește zona Doamna Ghica din Colentina cu Piața Delfinului din Pantelimon. Am făcut exact 90 de secunde pe acel tronson de drum care a fost în lucru cel puțin 5 ani, de când îl știu eu.

Iată cum arată:


Și pe hartă. Este foarte util, alternativa fiind traficul aglomerat de pe Colentina, Ziduri Moși și apoi Pantelimon sau cea de pe Doamna Ghica – Planorama – Baicului, cu loteria barierei la mijloc.

Vizualizare hartă mărită

Oare nu-i îngrijorat nimeni la PMB că în complexul Planorama au rămas 3 blocuri înalte rău, nefinalizate, părăsite de atâția ani?
planorama

    7 comentarii

  1. De cand s-a inaugurat, n-am mai prins niciodata bariera. In schimb s-a aglomerat prin Tei si rondul de la D-na Ghica

      (Citează)

  2. Planorama are o poveste f interesanta. de fapt doar doua sunt “parasite”, in fine, in ruina. Al treilea este aproape gata, a fost preluat de proprietari, care au continuat santierul dupa ce investitorul a dat faliment.
    Pe scurt, cladirea era aproape gata si oamenii astia au decis sa se muta si sa termine ei cladirea! Apropo cum ca romanii nu ar fi gospodari :).
    uite aici http://www.asociatia-planorama.ro/

      (Citează)

  3. Gresit. Unul din ele e chiar dat in folosinta (chiar daca nu e finalizat). Am fost eu la o vizionare de apartament acolo… brr!

      (Citează)

    • De ce ai vrea să locuiești într-un bloc finalizat din trei, înconjurat de ruine și șantier, și acolo în capătul orașului, cu vedere la un câmp nasol sau la șantier și având pe două părți un drum circulat des de camioane și autobuze?

      Adică, măcar o fi ieftin? Că blocuri noi sunt multe în București, la urma urmei.

        (Citează)

  4. Ai avut noroc, la iesire inspre Pantelimon se sta de obicei foarte mult. Cam de la Piata Delfinului e coada si se inainteaza foarte greu, ca sunt masini parcate acolo.

      (Citează)

  5. probabil din cauza ca platisera deja o tona de bani si aveau nevoie de un loc unde sa locuiasca…
    majoritatea contractelor au fost facute cand totul era roz si ok, nu aveau de unde sa stie ce o sa se intample la sfarsit.

      (Citează)

  6. Contractorul nu cred ca mai vinde, dar sunt la vanzare apartamente deja cumparate de amarati tepuiti. Si da, le dau ieftin.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus