un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Hansel și Gretel, vânători de vrăjitoare

3 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

renner_artertonHansel și Gretel vânători de vrăjitoare este filmul perfect pentru distracție de weekend: acțiune aproape continuă, fără momente moarte, un cuplu principal de actori ce-și joacă bine rolul, două femei frumoase, din care una și într-o scenă nud și suficient amuzament.

Hansel și Gretel, după ce sunt aproape uciși în copilărie de vrăjitoarea din casa de turtă dulce, devin vânători de femei urâte ce fură copii nevinovați. Iar acțiunea filmului are loc atunci când se apropie un moment special, un sabat când vrăjitoarele vor deveni mai puternice.

Jeremy Renner (Misiune Imposibilă, cel mai recent Bourne) devine un actor foarte bun de filme de acțiune, iar pe Gemma Arterton (Prince of Persia, Quantum of Solace) sper să o văd în mai multe roluri în viitor pentru că arată bine și joacă bine pentru nivelul acestui film.

phila_viitalaÎn rol secundar, Phila Viitala, o finlandeză despre care pe IMDB scrie “Often does nude scenes in her roles”. Trebuie să văd și celelalte filme! Famke Janssen (X-Men) a devenit MILF și nu se mai pune la socoteală, mai ales că în acest film nu-i așa sexy.

În concluzie, pentru o distracție de weekend, un film de acțiune fără multe pretenții, mergeți la Hansel și Gretel. Lăsați copiii acasă, e cu sânge și mai explodează câte un corp, un cap, plus că mai rar vezi atâtea femei bătute într-un film (dar na, sunt vrăjitoare!).

    5 comentarii

  1. Toate femeile bătute ever sunt nişte zgripţuroaice. Cred că maxim 1% sunt bătute degeaba.

      (Citează)

  2. Famke Janssen e mereu sexy! Fie ea si MILF si un-sexy in filmul de fata.

      (Citează)

  3. pe imdb are 6.4. In ultima vreme tot ce am vazut sub 7 erau cam slabe.

    O alta ecranizare a unui basm, Snow White and the Huntsman http://www.imdb.com/title/tt1735898/ mie nu mi-a placut deloc; aveau ceva efecte speciale, dar se cafteau acolo mai ceva ca Stu Segal…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus