un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Case pentru deținători de carduri speciale

3 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Cora Sun Plaza are o casă specială rezervată celor ce dețin carduri emise de ei. Poate este și în alte hipermarket-uri Cora. Mi se pare o mișcare normală, trebuie ca lumea să vadă niște avantaje serioase în acele carduri de credit/debit emise în cobranding.

casa_cora

  7 comentarii

 1. Mai este putin si o sa apara cardul cobranded SCNET Mastercard. Atunci sa vezi avantaje

    (Citează)

 2. Daniel Mitran

  03/02/2013 la 9:17 PM

  Probabil in fiecare dimineata casierele organizeaza o tombola; cine castiga primeste casa aceea pentru ziua respectiva. Nu de alta dar mai mult de 3-4 clienti pe zi nu trec pe acolo.

    (Citează)

 3. Ultima data cand am fost la cumparaturi acolo erau niste cozi foarte mari la casele normale, ca sa zic asa.
  Si ne-am dus la o astfel de casa pentru detinatorii de carduri speciale si am intrebat daca putem plati acolo in conditiile in care nu avem un asemenea card si s-a putut. Nu era nimeni acolo la coada.

    (Citează)

 4. @Cosette si nu ai luat in calcul si varianta sa-ti faci un asemenea card special?

    (Citează)

 5. @Cosette Probabil depinde de casiera. Imi amintesc foarte clar ca saptamana tecuta o doamna a fost refuzata (eram la casa de langa, am vazut-o cand s-a dus la casa speciala si a intrebat daca poate plati, ca ea are card “Mastercard” (dar nu emis de Cora); a fost trimita la plimbare)

    (Citează)

 6. @roxana M-am saturat de atatea carduri si evit pe cat posibil sa fac altele noi :)

    (Citează)

 7. La METRO exista legitimatiile Gold, si ei au casa speciala cu prioritate plus parcare rezervata in fata magazinului. Daca sunt libere, casierele de la casa speciala servesc si clientii “normali”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus