un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Macarons? La Madame Lucie

6 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Dacă vă plac fursecurile numite macarons, cele colorate făcute din bezea moale și umplute cu diverse creme, cele mai bune pe care le-am gustat eu sunt făcute de Madame Lucie. Iar acum sunt mai ușor de cumpărat pentru că au amplasat un mic stand în centrul mall-ului Băneasa Shopping City.

Din păcate, costă 4 lei bucata. No comment. Au și pagină de Facebook și magazine în București, Constanța, Sibiu și Moldova.
Îmi place că în Băneasa, cu magazine precum acesta, dar și von Fass, Comtesse du Barry, Neuhaus, Bubbles, Oliviers, El Unico și Republica del Gusto, poți găsi diverse delicatese fine, dacă ești dispus sa plătești pentru ele.

  3 comentarii

 1. Pret mai bun decat cei de la Chocolat. must try ! :D

    (Citează)

 2. Prin alta parte nu mai au magazine? Doar pentru dulciuri nu ma vad carandu-ma pana in Baneasa :)

  Multe din chestiile de la Republica del Gusto din AFI am vazut ca sunt si prin Real (ciocolata Duc d’O)/ Mega Image sau chiar Lidl (biscuiti Desobry).

    (Citează)

 3. Cautat, gasit. Ahhh, lenea…
  Boutique de gateaux
  Strada Tudor Stefan, nr. 26, sector 1
  Zona Dorobanti, intre Mario Plaza si benzinaria Petrom

  Program:
  Luni-Sambata: 10:00-20:00
  Duminica: 12:00-18:00

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus