un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus și Vodafone sitting in a tree

6 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Vodafone a prezentat marți line-up-ul lor de dispozitive Windows 8, în urma unui parteneriat global cu Microsoft. Are sens pentru că se oferă clienților nu doar o infrastructură de comunicatți, ci și sistemele necesare utilizării ei, încurajând astfel consumul propriilor servicii.

Ce este mai interesant e că Vodafone a ales Asus ca partener mare în România pentru aceste produse. Decizia are mai multe motivații:

 1. Asus este locul 3 în lume la laptopuri pe segmentul Consumer.
 2. Are în portofoliu laptopuri, ultrabook-uri și tablete (din seria Transformer) cu Windows 8 și RT
 3. Produsele sunt atrăgătoare, subțiri și deseori în categoria “best buy”

Mă bucură alegerea pentru că și eu am ales Asus ca partener, cumpărând până acum două laptopuri de care sunt foarte mulțumit. Se vede că grupul Vodafone România mi-a ascultat părerea.

Mai exact, produsele din oferta Vodafone sunt:

 • Asus Vivotab RT, tabletă cu Windows RT [citiți review-ul meu], 10 inci, ecran IPS, subțire și performantă, 32 GB stocare internă.
 • Asus VivoBook S400, un ultrabook cu ecran tactil [detalii], Core i5 nou, HDD și SSD pentru pornire rapidă
 • Asus X55A, un laptop accesibil la preț

Anunțul și prețurile sunt pe noul vodafone.ro.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus