un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Luminile de sărbători și târgul de Crăciun

6 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii


S-au aprins luminile! Zona de la Universitate arată cel mai bine, cu proiecții pe clădirile din jurul statuilor și un brad înalt ridicat în mijlocul târgului de Crăciun.

Iar pe Magheru sunt brăzișori de hârtie iluminați în multe culori, iar în centrul rondului de la Universitate e un brad metalic ce se aprinde în diverse jocuri de culori și lumini.

Târgul de Crăciun merită vizitat în primul rând pentru diversele gustări de pe acolo, tot felul de plăcinte, turte, colaci, frigărui, vin fiert și bere fiartă și altele, apoi să vă uitați la căciuli și mănuși de blană, suveniruri și altele. Să-i faceți o vizită până la finalul lunii.

Fotografiile sunt făcute din mână cu un Nikon J2 mirrorless. Eu sunt foarte mulțumit de rezultate.

    7 comentarii

  1. Sambata seara faceau teste cu doua proiectoare cu lumina normala (dar puternica) pe cladirea PSD-ului care arata ca dracu’, scorojita, peticita si nu intelegeam ideea. De ce sa scoti in evidenta darapanatura aia? Chiar ma intrebam cum vor rezolva… Acum vad ca au pus filtrul ala cu fulgi si lumina colorata. Asa mai vii de acasa.

      (Citează)

    • @nashu_mare: au si cateva proiectii gandite special pentru cladire, care coloreaza diferit coloanele si ornamentele. Ar putea fi o solutie mai simpla decat refacerea ei.

      @r: stii cat l-am asteptat sa-l muste? Am tras 30 de fotografii in rafala acolo, intai vroiam una in care ia hot-dog-ul de la comerciant, dar n-a iesit bine. Asa ca am ales alta.

        (Citează)

  2. poza nr.18 este spectacol ,romanu tipic ,il propun sa apara intr-o reclama la neumarkt

      (Citează)

  3. Cam haos, toneta cu mici e asezata langa cea cu magneti de frigider care e langa cea cu produse din piele, nu era mai bine ca tonetele sa fie asezate in functie de ce se vinde acolo ? cele cu mici si carnati sa fie asezate intr-o zona mai bine aerisita
    – trebuia sa pozezi pubelele de langa statuia lui Mihai Viteazu

      (Citează)

  4. Am facut si eu poze aseara, pe la 22, cand mai erau doar 2-3 gherete deschise la Targ si destul de putina lume pe strazi, pentru ca picura. Imi place, dar tot in orasele medievale de pe la noi arata mai fain Craciunul. Sau cel putin asta e impresia mea.Cel mai bine a iesit nenea care infuleca hot-dog-ul!:)))

      (Citează)

  5. multumim pentru poze, au iesit fain:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus