un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Treabă de mântuială la Universitate

19 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Un articol amplu de pe Hotnews vorbește despre amenajarea Pieței Universității și despre câte lucruri din proiectul inițial de arhitectură n-au fost respectate. Proiect străin, treabă românească, au știut muncitorii și cei din Primărie cum să facă mai bine treaba decât cei plătiți pentru asta.

Cel mai tare detaliu este cel de jos. Aerisirile uriașe ale parcării subterane, instalate în piața de deasupra, printre statui și copaci și pavaj nou, sunt cele de mai jos. Arată de parca ne-ar invada rușii și blocăm drumul ca sa nu intre tancurile, de parcă ar veni tsunami-ul și punem niște stabilopozi.
capace_aerisire_vechi_universitate

Le-am văzut și eu pe acolo, dar am crezut ca sunt cine știe ce structuri ce vor fi duse în subteran. Abia după ce s-a scris prin ziare despre asta, Primăria a pus alte guri de aerisire, mai mici și deghizate sub forma unor băncuțe.
capace_aerisire_noi_universitate

Fotografii cu piața am și eu aici.

sursa: Hotnews

    3 comentarii

  1. Chiar ieri am trecut pe-acolo și mă cruceam când am văzut oribilitatea betoanelor de la intrarea în parcare.

    Tot sper că e ceva temporar și că n-au cum să lase porcăriile alea în mijlocul unui oraș cu clădiri istorice.

      (Citează)

  2. Se lucreaza si la demolarea tuturor cladirilor istorice si inlocuirea acestora cu blocuri frumoase, de beton, sticla si minim 20 de etaje in care vom munci, fericiti ca avem laptop de servici, pentru multinationalele lor conduse de securistii nostri. Pana se va face outsourcing in China….

      (Citează)

  3. Mie mi se pare un moft chestia asta cu aerisirile. Pun pariu ca daca erau proiectate asa din start si imbracate in cuvinte frumoase toata lumea s-ar fi uitat la ele ca la o bucata de art nouveau.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus