un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday nu doar pentru IT&C

19 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Îmi place că în acest an Black Friday (vineri 23 noiembrie) va fi o zi specială de reduceri nu doar în IT&C, ci și pe alte domenii. Nu m-ar mira ca pe total să fie mai mari vânzările de haine, cărți, home-deco și altele, pentru că acolo nu se vor lovi de stocuri limitate.

De exemplu Zorile Store. Am auzit de magazin (haine, îmbrăcăminte și accesorii – inclusiv Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Police) acum niște luni, când au făcut ceva buzz prin prima campanie românească pe Pinterest. Am răsfoit produsele lor atunci (au un sistem mișto de vizualizare 360 de grade și zoom detaliat de înaltă rezoluție, de vezi fiecare cusătură cum e făcută), dar nu m-am înscris în concurs din lipsă de timp. Am ochit însă niște pantofi Puma de culoare roșu închis, care costau vreo 400 de lei.

Surpriza a venit după vreo lună, când într-o reclamă pe Facebook la Zorile Store erau afișati exact acei pantofi doriți de mine și la doar 99 de lei perechea. I-am cumpărat în secunda doi, i-am primit acasă dupa alte două zile prin curierat. Să mai zică cineva că reclamele Facebook nu vând.

Din ce-am aflat, de Black Friday vor avea reduceri de până la 60%, inclusiv un 20% sigur la colecția toamnă-iarnă 2012. Încep vineri la 0 noaptea și țin nu doar în acea zi, ci tot weekendul până pe 25 inclusiv.

Cred că o să am la pantofi de o să concurez vedetele pițipoance, iar mai nou am ochit și ceva pe la hanorace, curele, și pulovere. Stați cu ochii pe ei, au lucruri de calitate, inclusiv colecții Usain Bolt și unele co-branduite cu branduri auto mari.

Între noi fie vorba, revin, ca și anul trecut, cu un coverage complet al Black Friday pe subiectele interesante.

    6 comentarii

  1. Poza 3 ma duce cu gandul la cum se tine o pereche de papuci „frumos” mirositori. :))

      (Citează)

  2. nu cred ca e o surpriza ca reclama FB ti s-a afisat ca prin minune tocmai tie. si eu cautam niste zboruri pentru romania acum cateva saptamani, urmate de niste cautari de obiective. ghici ce-mi propunea FB acum cateva zile? de atunci adbloc, mi se pare mult prea intruziv.

      (Citează)

    • @stefan: pai tocmai, eu vreau sa-mi afiseze reclame bune. Daca le-as fi blocat, n-as fi aflat ca tocmai la acea pereche sunt reduceri, nu?

      FB poate stia ca am umblat pe zorile store, dar nu avea cum sa stie la ce m-am uitat acolo si nu cred ca faceau respectivii oferta fix la asta. A fost pur noroc.

        (Citează)

  3. Stai sa vezi ce pregatim pe jucarii… :P

      (Citează)

  4. Astept cu interes preview-ul tau pentru black friday, dar ma intereseaza si daca mai faci live-blogging !?

    Plus, sunt curios daca vreun magazin din offline de haine se baga la black friday. Sunt adeptul probatului, putine haine comandate mi-au venit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus