un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâncare chinezească de la Noodles Bar

26 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

M-am decis să scriu pe blog mai multe experiențe personale cu tot felul de produse și servicii, bune sau rele. De exemplu cândva am trimis și flori cumpărate online și livrate prin curier, dar n-am apucat să dau detalii și aici. Le veți afla în curând.

Acum despre mâncare chinezească de la Noodles Bar. Am zis să încerc și altele în afară de Wu-Xing sau Chopstix, pe care îi prefer în mod tradițional.

Noodles Bar are un site aerisit (păcat că fotografiile sunt făcute cu o compactă sau un telefon și nu-ți fac poftă), iar meniul lor dispune de foarte multe feluri de noodles, tăiței, dacă vă plac aceștia. Trebuie să-i încercați dacă vă plac rețetele de tăiței chinezești, alte restaurante nu au aceleași rețete și oferte.

Mai mult, din oferta lor merită două promoții bune:

  1. de luni pănă vineri, între 10 și 15, prețurile preparatelor principale sunt reduse pentru a atrage comenzile de prânz
  2. mini-meniuri de carne și orez la 14 lei, pentru cei care nu sunt hămesiți sau țin regim

N-a fost cazul la mine, așa că am comandat:

  • orez cu porumb – 8 lei
  • vita magic (specialitate) – 18 lei
  • vinete Yummy – 12 lei
  • porc Kung Pao – 12 lei
  • sos soia – 2 lei

CE E BINE

  • mâncarea a fost ok, n-am murit după. Nu s-au remarcat reÈ›etele prin ceva special, totuÈ™i, ci doar a fost “mâncare”.
  • legumele È™i carnea erau bine făcute È™i tăiate la dimensiunea potrivită gusturilor mele
  • vinetele au fost bune
  • orezul a fost bun, cum îmi place mie. De asemenea, o porÈ›ie de orez este mare de tot, suficientă pentru două persoane.
  • comandă lansată prin site, am fost sunat imediat pentru confirmare

CE E RÄ‚U

  • puÈ›ină carne. PorÈ›iile de porc È™i vită mi s-au părut mici, aveau multe legume, puÈ›ină carne (20% din gramaj?)
  • cutiile cu carne erau un pic mai mici decât cele de orez È™i în plus erau doar pe jumătate pline. Culmea, pe site scrie că au gramaj mai mare decât la alÈ›i chinezi cu livrare, dar nu le-am cântărit.
  • vita mea a fost foarte sărată. Foarte. Pe site câteva produse sunt marcate în mod special ca fiind sărate. La vita Magic nu era marcaj, aÈ™a că mă întreb cum sunt celelalte sărate.
  • prea multe alune prăjite în porc. SimÈ›eam că-mi pică greu la stomac de câte ori mâncam una. Nu exageraÈ›i cu ele.
  • orezul era înfățiÈ™at pe site ca fiind cu porumb, morcov, iar în poze apare È™i mazăre. ÃŽn realitate a avut doar porumb.
  • sosul de soia a fost infim de mic. LuaÈ›i câte un sos pentru fiecare persoană.
  • livrare în aproape două ore (era seară È™i mi s-a comunicat de la început această durată), comanda minimă 50 lei.

CONCLUZIE

Încercați Noodles Bar ca să vedeți dacă vă place. Mâncarea e bine făcută (atenție la sare!), așa că nu vă temeți să încercați tăițeii cu care se laudă (mie nu-mi plac tăițeii, de asta am cerut orez) și meniurile de prânz. Nu pot spune însă că voi deveni client fidel. Noodlesbar.ro

    14 comentarii

  1. Parerea mea e ca nu te poti bate cu granzii cand vii cu figuri de doi lei gen: comanda minima 50!!! de lei si taxa de livrare in functie de zona. Poate doar daca oferi ceva produse extraordinare, dar nu e cazul.

      (Citează)

  2. Foarte buna ideea de a scrie mai mult despre experientele personale. Acestea reprezinta de fapt “sarea si piperul ” unui blog.

      (Citează)

  3. “Cinezeasca”? Se vede ca ti-e foame :D

      (Citează)

  4. Radu, sa incerci mancarea chineaza din Carrefour Militari, AFC se numeste fast-food-ul. O sa ramai impresionat, in bine, de multe lucruri :)

      (Citează)

  5. Se pare ca si mie mi-a fost “foame” :))

      (Citează)

  6. Sos soia -2 lei? Adica? Pentru Ce ai plătit 2 lei?
    După meniu pare mai degrabă un asian fusion, decât unul specific chinezesc. Sincer? Meniul nu are nimic deosebit. De obicei mâncarea asiatica nu e cine È™tie ce in Europa. DeÈ™i…cea mai buna rata cu Bambus am mâncat-o intr-un asian fusion in München. Am tot căutat in State un restaurant unde sa mai mănânc o rata aÈ™a de buna, de la cele scumpe pana la holes-in-the-walls si nu am găsit. ÃŽncă sper sa găsesc!
    Ce am descoperit recent, acum câțiva ani, si pentru asta se merita sa astepti si o ora jumate cateodata: “The boiling crab”. Now this is something else! :)

      (Citează)

  7. Excelenta mancarea chinezeasca.

      (Citează)

  8. Multumim pentru ca ne-ai impartasit si noua experienta ta culinara. Tine-o tot asa!

      (Citează)

  9. Mie-mi plac mai mult astia decat Wuxing, Chopstix si .. mostly ce livreaza chinezesc prin Bucuresti. Preturile nu mi se par a fi mari si portiile – pana acum – mi s-au parut a fi generoase (daca stai sa le compari cu WuXing unde orezul e trei piscaturi) si ofertele de pranz sunt chiar misto. Plus ca au niste minieclere delicioase!

      (Citează)

  10. este foarte buna mancarea la ei…chinezeasca /asiatica…e foarte gustoasa

      (Citează)

  11. Daca 20% din gramaj era prea putina carne, atunci mai bine comandai carne cu carne, simplu, nu? Sau gaseste o macelarie online si sigur aia nu dau legume pe langa :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus