un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Busy days

19 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Zilele următoare sunt pline de evenimente importante în industria IT&C, dar cele mari sunt în SUA:

 • 23 octombrie – Apple probabil va anunţa iPad Mini
 • 26 octombrie – Microsoft lansează oficial Windows 8
 • 29 octombrie – Google anunţă ceva cu Android, probabil versiunea 4.2, noul LG Nexus şi tablete Nexus 7 cu 32 GB sau poate 3G.
 • 29 octombrie – Microsoft lansează Windows Phone 8 şi poate vom putea pune mâna pe diverse Lumia sau HTC 8X după ce dispare embargo-ul

La noi avem aşa:

 • 19-26 octombrie – Salonul Auto Bucureşti, la Romaero Romexpo (ştiu, nici o treabă cu IT&C)
 • 20-21 octombrie – Dreamhack EIZO Open Bucharest, o mare competiţie de jocuri la Turbohalle
 • 27-28 octombrie – Hackathon Hackover, maraton de programare 24 ore
 • 9-11 noiembrie – maraton global de programare, organizat de Microsoft pentru Windows 8. Cel mai probabil va fi și în România, dar mai e până atunci.

  1 comentariu

 1. Salonul auto e in 19-28 la Romaero, nu la Romexpo. La Romexpo e inca TIB, care se incheie azi.

  http://i.stack.imgur.com/sr1Ef.jpg

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus