un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Agenția de turism Christian Tour a deschis restaurant

31 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Nu merg deseori pe strada Smârdan, dar când o fac, dau peste aceast restaurant-concept de la Christian Tour, una dintre cele mai mari agenții de turism din România.

Vâzându-i numele și ideea, am sperat să fie una cu bucătărie exotică din toate colțurile lumii, dar se axează pe cea grecească. Într-un fel e normal, Christian Tour sunt tari pe Grecia, pe alte țări luând două țepe (mici, ce-i drept) din două în cele mai recente excursii de la ei.

Îi găsiți pe strada Smârdan din Centrul Vechi, pe lângă Cafeneaua Van Gogh, pe lateralul clădirii Băncii Naționale. Prețurile sunt ca-n Centrul Vechi, nu vă așteptați la ceva ieftin.

    5 comentarii

  1. dap, ca-n Romania nicaieri, restaurantul ocupa 1/2 din latimea spatiului public din fata. probabil ca au si autorizatie…
    imi aduc aminte acum cativa ani cat de usor puteai sa mergi prin Lipscanie. apoi a inceput faza santurilor, trebuia sa te joci ca Prince of Persia sa nu sfarsesti intr-o groapa. acum faci slalom printre pitipoance si hoti de buzunare..

      (Citează)

  2. In ce au constat, mai exact, cele doua mici tepe ? Acum daca tot le-ai mentionat zic sa le devoalezi.Probabil ca pacaleala e mult spus dar ceva te-a deranjat.

      (Citează)

    • @andrei: le-au patit ai mei.

      Prin primavara, cumparat excursie in Italia in zona Amalfi, cu hotel pe malul apei, cu cateva zile inainte de plecare s-a schimbat hotelul cu altul cu 1 km mai in spate si priveliste mai nasoala. Mi se pare o manevra urata, mai ales cand vinzi insistand pe detalii precum privelistea si apropierea de mare, sa o dai apoi intoarsa si sa zici ca a aparut ceva neprevazut.

      Acum toamna, excursie Grecia cu trecere cu vaporul in Kusadasi si de acolo Istanbul. In Kusadasi s-a ajuns la 10 noaptea si s-a plecat dimineata, in Istanbul s-a ajuns la 17 seara si s-a plecat dimineata, asa ca n-a fost timp de vazut nimic. Au fost incluse in program doar ca sa atraga privirea si atat, dar era usor de vazut ca turistii n-ar fi putut beneficia de acele destinatii intermediare.

        (Citează)

  3. Nasul de casatorie al proprietarului Christian Tour este grec, probabil si de aici ideea deschiderii restaurantului.

    Altfel, Cristian Pandel este un om deosebit. Prin 2001 organiza si participa activ la niste drumetii pe munte (scoli de ghizi)extraordinare.

      (Citează)

  4. Pai si nu ai mancat in restaurantul avion?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus