un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs la eMAG, 6 laptopuri premiu

31 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

V-am mai zis despre tot felul de concursuri bune online, aşa că e inexplicabil cum n-am menţionat unul făcut chiar de eMAG, mai ales că eu m-am înscris de acum câteva zile. Cred că vroiam să ţin premiile doar pentru mine, că sunt mari.

Concursul are legătură cu lansarea Windows 8 la eMAG şi se desfăşoară pe Facebook. Vă puteţi înscrie prin aplicaţia disponibilă pe Facebook Win 8 @ eMAG, iar premiile sunt:

  • 1 x Laptop HP Pavilion G6
  • 2 x Laptop Sony VAIO
  • 3 x Laptop Acer Aspire V5
  • 10 x Mouse Microsoft Arc Touch

Aplicaţia vă generează o imagine tip cover pentru Facebook. Nu e nevoie să o utilizaţi, deşi este una particularizată pe profilul vostru, cu câteva date interesante. De exemplu iat-o pe am mea, şi chiar am 329 de prieteni şi 553 fotografii pe Facebook.

Puteţi consulta oferta eMAG pentru toată gama lor de laptopuri, tablete şi licenţe (cu) Windows 8.

Update: e un concurs și pentru cei care anunță concursul. Inception!

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus