un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cumperi Galaxy S III, câștigi un Audi A7

29 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Samsung Galaxy S III se lansează în lume astăzi şi cred că tot azi sau mâine este disponibil şi la Vodafone. Puteţi citi review-ul meu lung şi detaliat, dar concluzia este că S III e un telefon excelent, fără lipsuri la vreun capitol, aşa că nu staţi pe gânduri şi cumpăraţi-l.

Ce m-a mirat este premiul pe care-l poţi câştiga prin tragere la sorţi dacă achiziţionezi telefonul de la Vodafone: un Audi A7! Maşina aia mare, de 50.000 de euro sau cât costă! Hell yeah! Detaliile campaniei în pagina oficiala Vodafone Galaxy S III.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus