un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primul fast-food Subway se deschide marți

5 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Update: am fost la deschiderea oficială. Citiți aici toate detaliile.

După un an de zile în care am tot auzit că Subway va deschide restaurante şi în România, dar nimeni nu putea spune când şi cum, iată că ne apropiem de acest moment important al istoriei României moderne: se deschide primul fast-food cu sandvişuri al acestui lanţ. Intrăm în rândul lumii!!!

Bun. Unde se deschide? În Piaţa Victoriei, pe Nicolae Titulescu, deci mă gândesc că fie în clădirea America House, poate unde era înainte Cofetăria Lusitană, fie un pic mai departe, la primul bloc, spaţii comerciale goale fiind peste tot.

Când se deschide? Marți, spune articolul, adică pe 10 aprilie.

Eu am mâncat Subway prin străinătate, fac sandvişuri (“subs”) mai lungi şi mai scurte de diverse reţete sau cu ce ingrediente îţi alegi tu. De obicei ies bune.

Acum să vedem o concurenţă adevărată. Lângă Subway va fi Toscana, care momentan vinde de rupe tot sandvişuri din acestea complexe cât şi salate. Cred că Toscana va avea avantajul preţului, la ei un sandviş fiind între 8 şi 10 lei, iar o salată cam tot pe acolo, dar Subway vine cu un brand puternic.

via Gândul, unde scrie și de restaurantele viitoare din Iași și Cluj.

    13 comentarii

  1. Yeeee! De cand astept sa se deschida si la noi :D

      (Citează)

  2. Dupa ani si ani…..

      (Citează)

  3. Poate începem să înlocuim shaorma cu sandvișuri:) Oricum e un pas înainte pe terenul globalizării și umplerea PNB-ului Americii dragi.

      (Citează)

  4. da.. dar daca se pastreaza preturile de afara, cred ca d-abia asteptati sa dati 20 d lei p un rahat de sandwich..yumm

      (Citează)

  5. -asta find cel mai ieftin, altele ajung si la 40-50 lei :)

      (Citează)

  6. Este fascinant cum un produs vazut ca ieftin in tara de origine (din toate punctele de vedere, de la pret pana la calitate) este atat de dorit si asteptat in Romania. A inceput cu McDonalds, se pare ca se intampla si acum.

      (Citează)

  7. Pe afara da, Subway are niste chestii misto.. Mi-au placut mult sandvişurile cu tot felul de combinatii de mine alese.
    Sper numa sa nu sara calul cu preturile, ca totusi un sandvis nu tine de foame chiar juma de zi.

      (Citează)

  8. I object :). “Sandwich-arii” mai sunt la noi, nu e Subway primul.

    Dar daca il romanizeaza cum au romanizat… Quiznos-ul din mall Baneasa(care pe alte plaiuri sunt cu mult peste Subway, ma refer la calitate/cantinate preturi mai mari ca media dar nu aveai niciun motiv sa te duci la Subway)… there will be blood.

    Mai mult as milita pentru trezirea Quiznos-ului la realitatea romaneasca(preturi foarte mari pentru ce ofera…si asta e cea mai mare problema..ca nu ofera prea multe) decat Subway la Victoriei.

    Mancau nu numai pe plaiuri mioritice…before it was cul.

      (Citează)

    • @Tudor: Quiznos s-a inchis de mult. Eu mancam acolo, dar erau scumpe rau si asta le-a fost moartea. Subway trebuie sa vina cu pretul pe meniu pana in cel al unui meniu Big Mac, eu cam asa vad lucrurile. Pana la urma e paine, mezel, pui, salata si sos, nu vreo reteta smechera sau ceva greu de preparat cum macar pot sa sustina cei de la McDonalds sau KFC.

        (Citează)

  9. Daca un meniu Sub e “on par” cu pretul unui meniu la McDonald’s, oamenii o sa aiba o alternativa viabila. Daca o sa sara de 20-25 ron, nu o sa prinda, oricat de bun ar fi subway-ul (si este bun – am mancat in UK si Germania si chiar era foarte bune si cat de cat ieftin).

      (Citează)

  10. s-a deschis astazi, cum de nu ai scris inca un post despre asta? :)

    preturile sunt ok, 8-9 lei pentru un sandwich de 15 cm si cu 5 lei mai mult pentru unul de 30. preturile sunt foarte ok fata de cele din alte tari unde am incercat subway, iar calitatea e respectata.

    sucurile costa 6 lei, cafeaua 4, iar cookies tot cam asa.

      (Citează)

  11. astept, doar esti favoritul meu in ceea ce priveste review-urile :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus