un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sandvisuri la Toscana

20 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Cei cărora le este dor de Quiznos sau vor o versiune locală a Subway-ului străin pot apela cu încredere la Toscana. Este un mic fast-food aflat lângă Piaţa Victoriei, dincolo de Springtime şi cele câteva cafenele de pe trotuar, vizavi de Starbucks, şi vând doar salate şi sandvişuri făcute pe loc, plus cafea, sucuri, ştrudele şi prăjituri.

Mi-a fost recomandat de cineva ce obişnuia să mănânce acolo atunci când lucra în zonă, iar azi am avut şi eu ocazia. Am luat o salată Caesar, suficient de mare dar nu cine ştie ce, şi un sandviş Classic Italian, care a fost chiar bun. Avea piept de pui, salată, roşii, măsline şi două tipuri de brânză iar ca pâine am ales ciabatta. 9 lei salată, 9 lei sandvişul, am mai dat 6 lei pe un pahar de suc natural de portocale. Mai aveau şi salată vegetariană, cu ton, cu pui sau siciliană, iar la sandvişuri mai era şi Mediteranean, Romano, Marinara, Toscana şi cu ton.

Classic ItalianCaesar Salad

Ca vizitator “virgin” mi s-a părut un pic haotic sistemul de comandă. Fiind ora prânzului era destul de aglomerat, lumea spunea ce dorea unuia din cei 4-5 membri ai personalului care tot făceau sandvişuri şi salată de zor. Din când în când se mai auzea un “cine mai doreşte salată? doar salată? La sandvişul cu ton vă pun şi piper?” şi din astea. Dar era ora prânzului şi e normal să fie aglomerat, la ce zonă de business e pe acolo, iar ăsta e semn că mâncarea e proaspătă.

Fatada Toscana

    3 comentarii

  1. Aww yeah. Imi place ca te plimbi peste tot si tot descoperi cate un fastfood nou sau cate un restaurant si dai detalii pe blog.
    Multumesc pentru casa warsteiner apropo.
    Acum o sa ma duc si la toscana si poate ajung si la rotifood.
    Daca iti poti mentine politica sa dai si preturile atunci nu pot sa ma astept decat la vesti utile de la tine!

      (Citează)

  2. Preturile le pun daca mi le aduc aminte. N-am vreo politica anume referitoare la aceste posturi, nici nu sunt sponsorizate de cineva. Momentan nu am avut ce critica pentru ca mananc doar pe unde stiu ca e bun, asa ca mereu am ce zice de bine.

      (Citează)

  3. Am fost la Toscana ieri si am luat o mare teapa cu programul :\
    Au program pana la ora 18 si am venit tocmai din drumul taberei …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus