un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

“Ce este tehnologia?”, un interviu cu mine și alți bloggeri

7 Apr 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Das Cloud, sponsorul categoriei Tehnologie de la RoBlogFest, a chemat câţiva bloggeri pentru un scurt interviu. Întrebarea a fost “Ce este tehnologia?”, iar răspunsurile le puteţi vedea mai jos.

  3 comentarii

 1. tehnologia este un mod de viata

    (Citează)

 2. Trebuia sa va puna pe un scaun fix ca nu aveati nici unul stare :))

    (Citează)

 3. Àcum am vazut si eu interviul. Bine ca nu ai purtat camasa cadrilata si sacou. Ai fi parut geek.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus