un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Adresa primului Subway din Piața Victoriei

7 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Update: am fost la deschiderea oficială. Citiți toate detaliile.

Am primit o invitaţie oficială la deschiderea primului Subway din România (eu şi ambasadorul SUA vom fi acolo), aşa că i-am aflat şi adresa: Bd. Titulescu nr. 1, iar harta primită îl indică pe partea stângă cum te uiţi dinspre Piaţa Victoriei, adică undeva între Springtime şi Toscana.

Iată că, spre surprinderea mea, nu se deschide la parterul clădirii America House de peste drum, unde ar fi fost vecini cu Starbucks, McDonald’s şi vreo două localuri cu mâncare “naturală” (yeah, right), ci vizavi, unde va concura cot la cot, la propriu, cu Toscana, care face tot sandwich-uri şi salate şi are ceva ani de când le face foarte bine şi vinde foarte mult în acea zonă. Mie îmi place concurența și sper că aceasta va înseamna preţuri mici la Subway.

    2 comentarii

  1. Din ce imi aduc eu aminte e chiar zid in zid cu Toscana. Lucrau niste “Dorei” acum cateva zile cand am trecut pe acolo.

      (Citează)

  2. nu merita mai mult decid mcd

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus