un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pliante identice pentru partide diferite

7 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

În sectorul 4 circulă aceşti doi fluturaşi pro-Piedone. După cum puteţi vedea, unul este scos de UNPR, pentru care primarul Piedone trebuia să candideze până acum câteva săptămâni, iar celalat este scos de USL, unde s-a mutat Piedone recent.

Fluturaşii sunt identici. “UNPR te cheamă la solidaritate” cu “USL te cheamă la solidaritate”. Departamentul Juridic al UNPR acordă asistenţă gratuită pensionarilor, ba nu, cel al USL acordă asta. Aceleaşi fotografii şi citate, aceleaşi 5 proiecte fundamentale…

Două probleme am:

  1. Să vină Piedone sau Ponta sau Antonescu sau Oprea şi să-mi explice cum ei nu sunt acolo doar pentru bani, ci chiar cred în principiile şi doctrina partidelor pe care le reprezintă. Să-mi explice de ce atunci au fix aceleaşi idei şi măsuri de luat şi partidele sunt identice pentru aceste alegeri.
  2. A făcut Piedone cu mâna lui pliantele, de a plecat cu ele de la un partid la altul? Că altfel există un copyright, o firmă care face aceste pliante şi lucrează pentru UNPR, nu şi pentru USL. Materialele unui partid sunt copiate imediat și de altul?

via Hotnews.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus