un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Groupon la Benihana

23 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Încep şi restaurantele de mare lux să intre pe Groupon. Azi e Benihana, un super-restaurant japonez din hotelul Howard Johnson.

Preţurile sunt mari rău acolo, fiind genul de restaurant pe care eu nu mi-l permit în mod normal. Şi voucherul este deci pe măsură, costând 117 lei pentru o persoană, dar cuprinde selecţie sushi, supă, salată, orez prăjit, creveţi, pui şi legume pregătite la masa teppanyaki, plus desert. Îl puteți accesa prin Groupon.

Eu nu mi-l cumpăr, dacă vreţi sinceritate maximă. Nu îmi place atât de mult mâncarea japoneză. Dar pentru cei pasionaţi sunt sigur că este o ofertă bună.

  4 comentarii

 1. Si daca tot vorbim de restaurante de top…
  Pentru o seara romantica, pentru a va impresiona iubita, pentru ocazii speciale etc si nu numai eu v-as recomanda Restaurant Poem. Este scump.

    (Citează)

 2. daca e scump nu e neaparat bun. am mancat o data acolo si nu a depasit nivelul restaurantului japonez mediocru, “colt de strada”, ce poate fi gasit oriunde prin orasele vestice.

    (Citează)

 3. Stefan, la Poem totul este impecabil, daca la mine te-ai referit, daca nu era bun nici nu mai mentionam de el.

    (Citează)

 4. @Mihai. Vorbeam de Benihana, Poem nu cunosc, il incerc in curand.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus